Tag Heuer Tesla Roadster: cadoul de 150 de ani

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 06.03.2010
Producatorul elvetian de ceasuri Tag Heuer impreuna cu constructorul american Tesla au colaborat la realizarea modelului aniversar Tag Heuer Tesla Roadster.

Producatorul de ceasuri Tag Heuer implineste anul acesta 150 de ani de la infiintarea companiei, iar pentru aniversarea acestui lucru elvetienii au colaborat la un proiect comun cu constructorul american Tesla. Rezultatul acestui parteneriat poarta numele de Tag Heuer Tesla Roadster si a fost prezentat in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Modelul american a primit o serie de modificari la interior. Consola centrala a fost redesenata de seful designerilor americani, Franz von Holzhausen, aceasta integrand o serie de elemente caracteristice Tag Heuer. In noua consola centrala a fost integrata cea mai recenta creatie a elvetienilor care va fi prezentata pe 18 martie la Basel in cadrul celei mai mari expozitii de ceasuri din lume. De asemenea, modelul american dispune de telefonul mobil Tag Meridiist dar si de o editie limitata a cronometrelor elvetiene.

Tag Heuer Tesla Roadster este vopsit in culoarea Foucault Field Grey, o nunata reprezentativa pentru ambele companii. In cadrul expozitiei de ceasuri de la Basel, Tag Heuer va prezenta si modelul aniversar creat in colaborare cu Tesla.

Via | autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru