Tariceanu spera sa semneze cu Ford la 1 septembrie

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 23.08.2007
Premierul Calin Popescu Tariceanu a clarificat procedurile legislative pentru privatizarea Automobile Craiova.

Dupa ce ieri va anuntam ca premierul Tariceanu, Nicolae Vacaroiu, presedintele Senatului si Sebastian Vladescu, Ministrul Finantelor, s-au intalnit pentru a stabili procedurile legislative privind privatizarea Automobile Craiova, revenim astazi cu rezultatul discutiilor.

Tariceanu a declarat ca a clarificat procedurile legislative care vor fi parcurse in cazul legii speciale pentru privatizarea Automobile Craiova. Premierul si-a exprimat speranta ca termenul de 1 septembrie, pentru semnarea contractului cu Ford, sa fie respectat. Tariceanu a amintit ca uzina din Craiova va fi privatizata printr-o lege speciala pentru care este nevoie de sprijinul Parlamentului.

Premierul a insistat asupra faptului ca statul privatizeaza Daewoo Craiova, si nu Automobile Craiova, pe motiv ca nu sunt vandute activele imobiliare ale companiei. "Trebuie sã fim atenti la diferenta dintre valoarea economica si valoarea activelor imobiliare", a declarat Tariceanu.

Comentarii (3)

  • :D
    Tariceanu este unul dintre numele ce imi produce G.R.E.A.T.Z.A. Unul dintre ticalosii ce fac umbra pamantului DEGEABA
    0 0
  • Tariceanu...
    ..este un foarte prost manager; asa spun mai multi oameni care au lucrat cu el.
    Daca face privatizarea Ford in folosul nostru, al romanilor, il iert si pentru prostiile pe care le-a facut cu Citroen (desi inteleg ca nu l-au iertat francezii pentru ca vin cu reprezentant direct al producatorului ca sa repare ce a sticat ATS-ul lui Calin).
    0 0
  • deminij
    ar fi mare minune sa vad ford in Craiova, am auzit ca deja se cumpara terenul de langa uzina de catre americanii care vor conduce fraiele fabricii... deci... SA VINA AMERICANII!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru