Tata preia in 5 martie Jaguar si Land Rover

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 26.02.2008
Discutiile dintre Tata Motors, Ford si reprezentantii sindicatelor jaguar si Land Rover s-au incheiat cu succes.

Esential

1.5 miliarde de euro este valoarea aproximativa a sumei pe care Tata o va plati pentru jaguar si Land Rover.

Tata Motors va anunta pe 5 sau 6 martie preluarea marcilor de lux Jaguar si Land Rover, de la Ford, ca urmare a discutiilor favorabile dintre cele doua companii si liderii de sindicat care reprezinta interesele angajatilor Jaguar si Land Rover, anunta Mediafax.

Liderii sindicali au fost de acord cu garantiile si propunerile oferite de Tata Motors. "Din punctul nostru de vedere totul este in regula, restul depinde de avocati", a declarat Roger Maddison, reprezentantul Unite, cea mai mare uniune sindicala din Marea Britanie.

In discutiile precedente dintre liderii sindicali, Ford si Tata Motors, reprezentantii angajatilor au cerut asigurari ca Tata va continua sa fabrice motoare si alte componente la uzinele Ford din Bridgend si Dagenham. Toate motoarele Jaguar si Land Rover sunt de provenienta Ford si sunt fabricate in unitatile de productie ale grupului american.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru