Tata vrea sa aduca Nano in Europa

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 16.01.2008
Ratan Tata a afirmat ca va discuta cu Fiat posibilitatea comercializarii modelului de 2500 de dolari in Europa.

Esential

2500 de dolari este pretul modelului Nano, cel mai ieftin din lume.

Ratan Tata, presedintele Tata Motors, nu exclude comercializarea modelului Nano, cea mai ieftina masina din lume, in Europa, si nici un eventual sprijin din partea grupului italian Fiat, anunta Mediafax.

Este o optiune pe care o luam in considerare, nu cred ca este imposibil", a spus Ratan Tata, care a adaugat ca va discuta cu directorul general al Fiat, Sergio Marchionne, despre o eventuala colaborare legata de Nano.

Ratan Tata nu a precizat insa in ce ar consta sprijinul pe care Fiat l-ar putea oferi Tata. Tata si Fiat au deja impreuna o companie mixta pentru producerea de masini, camioane, motoare si alte componente.

Taguri: Fiat, Nano, Tata

Comentarii (2)

  • george
    MINI-LOGAN?
    Nu s-o intampla si cu asta ce s-a intamplat cu Loganu`? Toata lumea l-a injurat si acum a ajuns sa se vanda de sfaraie linia de montaj...Daca rezolva problema normelor de poluare, s-ar putea sa ne impiedicam de ele prin Romania. La cat de sufocat e traficul, nu m-ar mira...
    0 0
  • ALX CT
    HAHAAHAHAHHAAHHAAH
    Ma amuz ca acum cateva zile ne certam toti pe subiectul "Tata Nano" si ne contraziceam intre noi,ba ca o sa raman doar pt. India si Asia ba ca o sa se vanda PESTE TOT ASIA,RUSIA,EUROPA,ETC., si vad ca nu am vb aiurea,pai ce TATA era prost sa vanda doar in India,pai mai baga cateva dotari pe el si i'l vinde la noi cu 5000 euro si face si aici vanzare HAHAHAHAHAHA.Sincer pana si eu care imi place modelul presimt ca o sa fie o "invazie" de lacuste" problema nu e PRETUL,dar FARTILOR UNDE O SA L'E PUNEM ???? CA NU mai avem locuri de parcare!!!!!.Va salut
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru