Taxi Drift in Norvegia

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 25.06.2007
Norvegienii au un stil absolut propriu de a organiza evenimente auto. Iar Taxi Drift este unul dintre acestea.

Publicatia norvegiana Gatebil organizeaza anual un eveniment prin care invita cititorii sa asiste la drifturi de clasa ale unor piloti instruiti.

Particularitatea este insa faptul ca participantii nu stau pe margine si admira, ci fac parte din echipajul masinii, simtind pe viu ce inseamna un viraj luat cu frana de mana sau o curba atacata foarte puternic. Evenimentul a fost numit Taxi Drift.

Ei bine, dupa cativa ani in care Taxi Drift a avut loc cu ajutorul unui BMW E46 berlina sub capota caruia era montat un motor M3 Turbo preparat de 654 de cai, in acest an s-a apelat la un Volvo XC90 echipat special pentru o abordare sportiva.

Primul lucru care sare in evidenta este puterea imensa (790 CP), modelul fiind insa de asemenea ranforsat si golit de toate elementele clasice de confort. A fost adaugat, insa, un supersistem multimedia care lasa in spate multe pachete dezvoltate de producatori consacrati ai lumii.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru