Teaser pentru Cadillac CTS

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 20.12.2006
Dupa ce a anuntat lansarea noului model CTS, Cadillac a prezentat in premiera un teaser care dezvaluie noile trasaturi ale modelului.

Cadillac se pregateste sa lanseze noul model CTS la Salonul auto de la Detroit. Anuntul facut in urma cu o luna este acum insotit si de imagini. Cei de la Cadillac au prezentat un teaser al noului model. Dupa cum putem observa, noul model nu vine cu nimic nou in materie de design si marime.

Debutul noului Cadillac CTS pe piata americana este programat pentru sfarsitul verii lui 2007. Pe piata europeana este asteptat in toamna anului viitor. Modelul standard se asteapta sa fie echipat cu un motor V6 de 3.6 sau 3.9 litri care sa dezvolte intre 250 si 300 de cai putere. Astfel, CTS se va putea lupta de la egal la egal cu modelele celor de la Infiniti si Lexus.

Cadillac a vandut in 2005 in S.U.A peste 61.000 de exemplare ale actualului model CTS, inregistrand o crestere cu 60% fata de 2002 cand a vandut doar 38.000 de unitati.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru