Tesla deschide trei reprezentante in Europa

De Sebastian Toma
Publicat Sambata, 06.06.2009
Londra, Monaco si Munchen sunt orasele in care Tesla isi va deschide reprezentante in Europa. Pe langa acestea, planurile mai includ sase orase americane.

Tesla a confirmat zvonurile care anuntau planurile de extindere a companiei americane. Producatorul american de vehicule electrice va deschide cate o reprezentanta in orasele New York, Seattle, Chicago, Miami, Londra, Monaco si Munchen. Pe langa acestea, oficialii Tesla au anuntat ca vor deschide o reprezentanta in Toronto si una in Washington D.C.

Tesla si-a inspirat design-ul shworoom-urilor din cel al magazinelor Apple si al cafenelelor Starbucks. Astfel, fiecare reprezentanta Tesla ofera acces gratuit la internet si o atmosfera deosebita. Demersurile companiei americane sunt facute pentru a oferi o experienta unica vizitatorilor showroom-ului, indiferent daca acestia devin sau nu clienti.

Via | Allcarselectric

Comentarii (1)

  • Tesla
    mai bn imi iau Mini E ....e o masina mult mai buna decat Tesla..
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru