Tesla renunta la sedanul electric si schimba CEO-ul

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 16.10.2008
Elon Musk, principalul investitor de la Tesla, a preluat functia de CEO in cadrul companiei.

Criza economica loveste intr-unul dintre cei mai promitatori producatori existenti pe piata auto. Americanii de la Tesla Motors se confrunta cu lipsa de capital, motiv pentru care principalul investitor, Elon Musk, a anuntat o serie de masuri drastice.

Elon Musk (foto), care ocupa si functiile de presedinte al consiliului de administratie si cea de director de productie, va prelua functia de CEO in cadrul companiei de la Ze'ev Drori. Actualul CEO va fi retrogradat in pozitia de vicepresedinte al companiei. In plus, Tesla a anuntat ca renunta la productia sedanului electric, denumit Model-S.

"Scopul nostru este sa ramanem pe plus in urmatoarele 6-9 luni. Pentru a realiza acest lucru, vom trebui sa imbunatim rata de productie si sa reducem cheltuielile din operatiuni. In acelasi timp, trebuie sa mentinem si gradul inalt de calitate la care se asteapta clientii nostri", a declarat Elon Musk.

Noul CEO de la Tesla a mai specificat ca in viitor compania se va concetra pe productia modelului Roadster si productia trenurilor de rulare hibride pentru alte companii auto.

Via | Carscoop

Taguri: Roadster, Tesla

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru