Th!nk, rival pentru Smart

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 07.12.2006
O companie norvegiana va lansa in 2007 un rival pentru arhicunoscutul Smart Fortwo. Noutatea este propulsia electrica si autonomia de 185 de kilometri.

Ati auzit vreodata de modelul denumit Th!nk? La inceput a fost o masinuta electrica produsa de o societate norvegiana in 1005 exemplare vandute in statele scandinave in anul 1998 care la un moment dat a fost achizitionata de Ford. Gigantul american a renuntat insa la aceasta atunci cand marca a fost restructurata. Ei bine, modelul pare sa renasca acum in versiune de serie, acesta fiind denumit acum Th!nk City.

Pe site-ul oficial au fost publicate chiar cateva fotografii in premiera ale minicar-ului in discutie, cel care va rivaliza, in cazul in care productia sa va deveni realitate, cu mult mai cunoscutul Smart Fortwo. Noul Th!nk City este un model de dimensiuni reduse cu doua locuri care dispune de o caroserie din material plastic complet reciclabil si de propulsie electrica. In ceea ce priveste dotarile de serie trebuie amintite sistemul ABS, servodirectia, geamurile si oglinzile laterale electrice si inchiderea centralizata. Cel mai interesant aspect este insa de departe autonomia lui Th!nk City, acesta putand parcurge intre doua alimentari circa 185 de kilometri.

Intentiile de productie sunt foarte clare, compania norvegiana anuntand ca este gata sa plaseze modelul pe cateva piete europene in 2007, fara a preciza insa exact care sunt acestea si fara a face referire la un pret estimativ.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru