Tinerii designeri isi imagineaza Bentley-ul viitorului

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 02.02.2010
Bentley a pus la cale un concurs care isi doreste sa scoata la iveala idei de design pentru viitoarele sale modele. Participantii au fost tineri studenti la Royal College of Art din Londra.

Bentley incearca sa imbunatateasca imaginea modelelor sale cu idei noi venite din partea tinerilor designeri. Drept pentru care, constructorul exclusivist a incheiat un parteneriat cu faimoasa institutie londoneza Royal College of Art (RCA), care s-a fructificat cu un concurs de design, botezat "Bentleys of the Future".

Mai multi tineri talentati s-au inscris in concurs si au conceput pe parcursul ultimelor luni o serie de interpretari futuristice ale modelelor Bentley. Dintre toate acestea au fost alese patru lucrari, care vor participa la a doua faza a concursului, desfasurat sub atenta indrumare a lui Raul Pires, seful departamentului de design exterior din cadrul Bentley.

Bora Kim din Coreea de Sud si-a imaginat un Bentley ce poate primi cu usurinta orice tip de motor, in functie de calatoria pe care intentioneaza sa o faca soferul. Suedezul Marten Wallgreen a venit cu schita unui Bentley futuristic in timp ce neamtul David Seesing s-a gandit la o limuzina britanica capabila sa combine un design radical cu o aerodinamica impresionanta.

Nu putea lipsi nici ideea unui Bentley de performanta, ea apartinand finlandezului Mikka Heikkinen.

Castigatorii competitiei vor fi invitati sa se alature studioului Bentley din Crewe pentru o perioada de sase luni, avand posibilitatea de a deveni mai tarziu oamenii care vor desena limuzinele de maine.

via | carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru