Top 10 masini gay in 2007

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 19.01.2007
A fost aleasa masina gay a anului in Europa. Castigatorul absolut este Alfa Romeo Spider, care si-a surclasat adversarii.

Francezii de la Ledorga Team organizeaza in fiecare an pe site-ul propriu un concurs in urma caruia este votata “Masina gay a anului in Europa”.

Ei bine, castigatoarea absoluta a anului 2007 a fost aleasa versiunea cabrio a lui Brera, Alfa Romeo Spider (87 de puncte). Modelul italian s-a impus in concurs la mare distanta de Bentley Continental GTC (61 de puncte), aflat pe doi, si de Mini (55 de puncte), care s-a clasat pe a treia pozitie. In continuarea topului vin in ordine BMW Z4 Coupe (49 de puncte), Audi TT (48 de puncte), Volvo C70 (41 de puncte), Jaguar XK Cabrio (38 de puncte), VW Eos (30 de puncte), Bentley Azure (28 de puncte) si Mitsubishi Colt CZC (18 puncte).

In concurs au intrat toate modelele lansate pe piata in 2006 in Europa. Foarte interesant este faptul ca monovolumul Ford S-Max, ales Masina Anului in Europa, nu a primit niciun punct in topul masinilor gay. Se pare ca de vina este caracterul familial al masinii.

Anul trecut, concursul masinilor gay organizat de Ledorga Team a fost castigat de Aston Martin DB9.

“In 2007, victoria lui Alfa Romeo Spider, derivatul cabrio al lui Brera, este foarte clara. Starea de somnolenta in care s-a aflat Alfa Romeo in anii ’80 si la inceputul anilor ’90 a costat mult marca italiana insa printul Fiat a imbratisat Alfa iar aceasta din urma a devenit o adevarata printesa. Marele avantaj al lui Spider este faptul ca Alfa Romeo nu a cedat la linia acoperisurilor rigide si a mentinut un plafon retractabil din panza. Acest lucru i-a permis o linia a portbagajului putin mai scurta si mai plonjata in comparatie cu CC-urile contemporane, care au obligatia de a ascunde in partea posterioara intregul arsenal al plafonului rigid segmentat”, se arata in comunicatul grupului.

Comentarii (8)

  • masina gay
    dar chiar asa arata!Sau nu?
    0 0
  • posesor ALFA ROMEO
    masina GAY
    Atunci WV Passat e masina de taranoi .
    Asa arata ...sau nu ?
    0 0
  • ciupac
    prostii
    sa spuna despre audi TT ca e o masina gay si despre alfa romeo este cea mai mare prostie auzita pe anu asta . Ce retardati au mai facut si studiul asta
    0 0
  • Bodoganel
    masina gay
    ce intzeleg ei prin masina gay? Sunt de acord ca este mai mult sau mai putin masina dedicata domnisoarelor dar... gay? de unde pana unde?
    0 0
  • posesor M4
    Masini gay ?!?!?!
    In viata mea nu am auzit o prostie mai mare decat "masini gay"...Pai inseamna ca motocicleta e lesbi....Eu am un BMW M4 Cabrio si nu m-am gandit vreodata la asa ceva...Cand o avea bani de un Z4 sau de un TT atunci sa vorbeasca primata care a scris articolul.
    0 0
  • tatttae
    pt ciupac
    daca citeai mai atent articolul ai fi observat si partea in care scrie---"Francezii de la Ledorga Team organizeaza in fiecare an pe site-ul propriu un concurs in urma caruia este votata “Masina gay a anului in Europa”.
    ESTE UN CONCURS in care persoane ca TINE intra pe site si voteaza dupa cum ii taie capul, deci...
    1 0
  • Gica Z
    aiurea
    Site-ul care a realizat top-ul este dedicat "poponarilor". Topul reprezinta preferintele lor in materie de masini, care in opinia mea nu au prea mare legatura cu preferintele sexuale. Faptul ca lor le place o masina nu inseamna nimic din punctul de vedere al celorlalti. Ei sunt diferiti de restul barbatilor prin altceva decat preferintele auto. Asocierea dintre termenul "gay" si modelele mentionate nu are nici o relevanta.

    Si mie imi plac masinile din top-ul lor, cam toate sunt modele foarte reusite. Ne plac tuturor, nu numai lor.
    1 0
  • cristi
    francezii sunt cei mai gay
    daca ma uit bine pe strada observ ca cele mai gay masini sunt frantuzesti...daca vezi intr-un 206 cc sau 307 cc o tipa..este bine..dar cand vezi un gras de 120 de kile strecurat intr-un 206..atuni e o problema...clar frantuzestile sunt cele mai gay!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru