Topul celor mai trasnite solicitari de transport

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 18.04.2007
O companie de transport a automobilelor a intocmit un top al celor mai trasnite 10 solicitari.

Companiile care transporta automobile s-au confruntat in ultimii ani cu cereri din ce in ce mai neobisnuite. Das Auto Shippers a intocmit un top al celor mai trasnite zece solicitari primite in ultimii ani.

Pe locul zece se afla o doamna care a dorit ca soferul vehiculului care ii transporta automobilul, botezat Lola, sa vorbeasca cu aceasta in fiecare zi pentru ca masina sa nu sufere de singuratate.

Pe locul noua a fost plasat cazul unui individ care le-a cerut celor de la DAS sa-i transporte colectia de arme sub bancheta din spate. Problema a fost ca masina urma sa traverseze granita iar angajatii firmei de transport puteau fi acuzati de trafic ilegal de arme.

O alta clienta a solicitat ca masina sa-i fie transportata impreuna cu acvariul cu pesti. Intrebata daca nu ii este teama ca pestii ar putea muri pe parcursul drumului, clienta le-a raspuns: "Pestii sunt mancatori de alge si ar trebui sa fie in regula pana ajungeti la destinatie. Am pus suficiente alge in acvariu."

O femeie a sunat la DAS pentru a solicita ca masina sa-i fie transportata impreuna cu sotul.

Numai ca sotul urma sa calatoreasca in portbagaj. Angajatul firmei a refuzat categoric dar femeia a explicat ca era vorba despre urna cu cenusa a sotului ei. Firma a refuzat initial si aceasta cerere dar cateva zile mai tarziu a onorat comanda.

O alta situatie hilara a fost inregistrata cand una din masini a ajuns la destinatie iar in interiorul ei se aflau trei papusi in marime naturala, reprezentate foarte bine anatomic.

Pe locul cinci se afla o femeie care a cerut ca pisica ei sa fie transportata impreuna cu masina. Animalul urma sa beneficieze de apa si hrana pe toata durata calatoriei. Ar fi fost insa privata de lumina deoarece urma sa calatoreasca in portbagaj.

Un automobil a ajuns la destinatie cu un peste piranha mort pe bancheta din spate. Proprietarul a refuzat sa ofere explicatii despre prezenta pestelui.

Pe podium se claseaza, pe locul trei, un barbat care a dorit sa monteze in habitaclul masinii o camera video pe care sa o poata porni ori de cate ori vehiculul este mutat.

Motivatia a fost ca doreste sa filmeze "experienta deplasarii".

Unul din soferii firmei de transport a fost nevoit sa transporte o masina decapotabila. Entuziasmul acestuia a disparut insa subit cand a descoperit ca acoperisul masinii era defect si masina nu putea fi acoperita. Soferul a aflat mai tarziu ca proprietarul ii lasase acestuia pe bancheta din spate o umbrela.

Pe primul loc, DAS a plasat urmatoarea solicitare: un client a dorit ca masina sa ii fie transportata cu un pistol in torpedou, un shotgun pe locurile din spate si un rezervor plin cu benzina. Probabil intentiile acestuia nu erau prea cinstite asa ca firma a refuzat transportul.

Comentarii (5)

  • bbbobbbo
    toate k toate
    toate k toate, dar femeia de pe locul 10 sigur tb sa faca o vizita la psihiatru.
    o lume nebuna, nebuna...
    0 0
  • AndreiRN
    Transport
    1.Un grup de studenti inventivi au umplut un balon cu apa si l-au dus la posta sa-l trimeata. A ajuns la destinatie intreg.
    2. Do tineri inventivi si cu putini bani in buzunar voiau sa ajunga ieftin in orasul X. Solutia gasita a fost sa se bage intr-o cutie de lemn care a fost transportata la jumate de cost cu orice alt mijloc de transport. Normal ca firma transportoare nu a stiut adevarul.
    0 0
  • ciudatenie
    un pinguin a dorit sa plece la Brasov pe drum a vazut o tanara 'pinguina' care ii facea cu mana..pinguinul a sarit din masina si a rupt-o la fuga fara sa mai plateasca transportul.
    0 0
  • gramatica e ...
    Se scrie ilar si nu Hilar!
    0 0
  • probabil
    probabil daca ii intrebam si pe transportatorii de la noi, vom gasi situatii la fel de haioase nu de exagerate.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru