Topul masinilor de politie

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 16.02.2007
Automarket a adunat pentru dumneavoastra o galerie foto cu cele mai inedite automobile folosite de Politie.

Automarket va prezinta in premiera o galerie foto cu automobilele folosite de Politie. Insa nu orice fel de automobile; unele supersportive altele de... superdimensiuni. Veti avea ocazia sa vedeti modele de la Lamborghini Murcielago la Smart Fortwo, de la Mercedes CLS la Trabant. Nu lipseste nici modelul nostru traditional, Dacia Logan cu care Politia romana s-a dotat anul trecut.

Chiar daca pare greu de crezut ca un Smart Fortwo, sau un Chrysler PT Cruiser ar putea face fata vreodata unui Cadillac Escalade sau Grand Cherokee, organele de ordine spera ca asa vor pune capat infractionalitatii. Exista insa si modele care ar face cinste oricarei sectii de politie: Porsche, Lamborghini, Mercedes, Dodge.

Comentarii (22)

  • tot cele mai tari masini sunt loganurile noastre =)) =))
    4 0
  • Tankoczi Stefan
    Cum adica loganurile noastre? ce numa loganuri sunt? eu am mai vazut si Vw jetta prin oras :)) si dacii papuc la politie:))
    3 0
  • bbbobbbo
    offf
    chiar nu mai exista nici un subiect in care sa nu se mentioneze despre logan?
    cred k loganul a devenit o obsesie nationala, total nejustificata
    3 0
  • Ymihai
    da da da
    ...corect. Loganul este in sufletul nostru.Ce a fost 1300 pentru Romani ani de-a randu', dar ce a devenit Logan...

    Pe buna dreptate as putea zice...e o masina ok.
    3 1
  • Ymihai
    da da da
    ...p.s.

    In Harsova am vazut Matiz de politie...cu girofaruri chiar.

    Arata asa de funny ...
    2 0
  • Robert
    Logan e cum ai spune golan deci e de-al nostru e pur romanesc aasa ca inafara de faptul ca te rogi un pic de el sa alerge eu zic ca se comporta relativ bbibisor
    2 0
  • kangaroo
    politiile comunitare au tot felul de masini. de ex in buzau sunt si solenza si renault trafic, iar in alte parti cielo, matiz, etc. loganurile, passat-urile, transporter-ele sunt ale pol. nationale. in rest, loganul e o masina ok pt cat costa, iar carcotasii sa se gandeasca la faptul ca dacia e unul din cei mai mari contribuitori la PIB, cu alte cuvinte ne pune economia pe roate. ce-ar fi daca cehii ar "da" in skoda? fie vb intre noi, nici skoda nu e cine stie ce masina!
    3 0
  • ar fi ceva
    ar fi foarte misto sa aduca si in romania la politia romana lamborghini murcielago sau altele!pana la urma si loganurile noastre sunt bune!dar dacia nu este egal cu lamborghini!![A]
    4 0
  • masini
    MAI in loc sa cumpere masini de la DACIA {sa faca buzunarele mari la nu stiu ce firme de lizing} ar trebui sa doteze politistii cu masini provenite din confiscari care stau si zac si se degradeaza
    3 0
  • carmen
    superb
    idee geniala,masini de clasa intr-un cuvint:Superb!
    2 0
  • sharky
    pt ce???
    superb??? nu mi se pare. cum sa dai masini de clasa la politai??? de ce sunteti de partea lor? nu ati luat amenzi pt motive idioate? incredibil cat de lingai sunt unii oameni fata de gabori!
    2 0
  • logan
    ai dreptate, gabi, ca ca logan-ul nu-i nici una
    2 0
  • johndoe
    iti clatesti ochii cu toate frumusetiile din toata lumea si la sfarsit imi scoate ochii cu rebuturile noastre k na a fost dotata politia romana frate cu masini "performante"
    2 0
  • spre munte duminik dimineata am vazut prin tancabesti(nu mai tin minte sigur dc eram in tancabesti) bmw x5 ..si da se folosesc si la noi masinile confiscate
    2 0
  • Razvan
    Noup
    E bun loganu la politie,intrebatzi orice militian cate gaini incap in portbagaj si vetzi fi uimitzi
    2 0
  • carl hunedoara
    masini politie
    LOGAN ???.....fiti seriosi .....un nume mai prost si o calitate de masina mai proasta .....nici ca mai exista....
    politistii mai intii ar trebui educati cum sa se comporte cu oamenii si apoi cum sa se comporte cu Masinile .....
    Apoi ...ar trebui sa li se impuna sa nu parkeze acasa pe banii nostri ....
    sa nu li se dea voie sa mearga acasa cu masina politiei .
    cam asta ar trebui sa se faca .
    masini de politie ar trebui folosite din confiscarile facute ....cum ar fi ..marka cea mai rezistenta .
    Wolsvagen......Pasat.
    dar numai la servici parcata si numai la servici folosita .....cam asa ar trebui .
    2 0
  • AndreiRN
    Masini confiscate
    Ideea este asa de buna ca ..... se foloseste de ani de zile peste ocean. Nu da primaria sume enorme pe masini sport sau modificate atata timp cat are o gramada confiscate. Pun culorile lor pe ele si gata masina de PR. Cam o data pe an au si licitatie deschisa cu masinile confiscate. Daca esti prins cu droguri in masina ti-o poate confisca. Daca te prinde la curse pe strada ti-o poate confisca.
    2 0
  • Excelente!!!
    Toate sunt frumoase ("altfel"). M-a socat Trabantul de LAPD!!!!!
    2 0
  • Masini Politie
    Vrajeala!!!!

    Cu exceptia catorva masini, totu-i Photoshop, sau Corel!!!
    2 0
  • s3by22
    cu masinile confiscate...
    haideti sa va spun care e treaba cu masinile astea!pt munca de politie sunt ok...patrulare ...chestii!pentru rutiera insa sunt praf...mai mult de 140 nu iau loganurile 1.4-au umblat la ele inainte sa le dea!iar cu masinile confiscate treaba e cam nasoala pt ca romanica in care traim nu are legislatie in vigoare clara cu privire la masinile confiscate....am impresia ca tb sa treaca 2-3 ani si abia apoi pot fi folosite....insa dupa 3 ani de zapezi si ploi si mercedes sa fie k nu mai poti face nimik din ea!
    iar cu privire la politia din ziua de astazi...cu mult mai severa decat pe vremea raposatului si dc se dau legi dupa cum se aude in curand o sa devina apropiata celor din occident unde dc se intampla sa iei mainile de pe volan atunci cand esti oprit legea ii permite sa iti bage o bucatica de plumb exact intre ochisori!
    si pt tipu cu ''motivele idioate''e clar ca esti frustrat! nu cred k ai fost amendat pt ceva ce nu ai facut... dar dupa cum zik multi:''pt ce imi dati amenda ca am parcat aiki?'' sau''doar pt ca nu aveam centura imi dati 1 mil''...etc etc
    2 1
  • comisar ***
    sport
    Politia,ar trebui in primul sa inceapa cu sportu majoritatea au nıste burtii pline de C***T,sa stıe sa vorbeasca si dupa aia sa urce in LOGANUL de servici mai vezı la alti ca ıtı cere bolentinu le pute gura dinti nespalatii unghii netaiate etc, dar are logan cu girofar. cu stima
    2 1
  • voi va ganditi doar la loganuri politia mai are si lotus porsche (etc)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru