Touareg, printul desertului

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 22.09.2006
Inainte de prezentarea oficiala de la Paris, Volkswagen, a dezvaluit primele fotografii oficiale cu noul model 4x4 Touareg.
Volkswagen a publicat primele fotografii oficiale cu noul model Touareg 4x4, inainte de lansarea de la Paris de peste cateva zile.

Schimbarile in partea frontala sunt semnificative, noul Touareg aducand un nou design al capotei, al barei frontale, al blocurilor optice, al oglinzilor laterale plus o noua configuratie a spoilerelor.

La capitolul tehnologie, noul Touareg, aduce o imbunatire importanta prin adoptarea noii generatii a sistemului ESP si trecerea la frane ABSPlus. ABSPlus este conceput si dezvoltat de compania Volkswagen, iar capacitatile sale sunt incredibile, micsorand distanta de franare cu 20 la suta. Sistemul ESP include Active Rollover Protection (ARP) si frane setate pentru ploaie.

Patru variante de motorizare vor fi valabile pentru noul Touareg, una pe benzina si trei diesel. Motorizarea pe benzina este asigurata de un V6 de 3.6 litri care dezvolta 280 CP. Versiunile diesel sunt compuse din propulsorul TDI de 2.5 litri cu 174 CP si DPF (diesel particulate filter), din motorul V6 TDI de 3.0 litri care dezvolta 225 CP si din monstrul V10 TDI de 5.0 litri dotat cu DPF si cu o putere de 313 cai.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru