Toyota da masini pentru CM de Atletism

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 17.07.2007
Transportul sportivilor prezenti la campionatul Mondial de Atletism de la Osaka va fi realizat cu modele Toyota.

Federatia Internationala de Atletism a anuntat ca Toyota va fi unul dintre partenerii principali al Campionatelor Mondiale de Atletism care vor avea loc la Osaka incepand cu 25 august. Toyota va furniza in cadrul contractului de colaborare 220 de masini pentru transportul sportivilor si al oficialilor.

Evident, cel mai prezent model in flota este Toyota Prius, japonezii pregatind 134 de hibrizi in acest sens. In aceeasi linie, Toyota pregateste un FCHV-BUS (autobuz hibrid) pentru a transporta echipele.

Nu este pentru prima data cand producatorul nipon isi asociaza numele cu acest eveniment, Toyota fiind furnicorul principal al masinilor de asistenta la CM de Atletism din paris (2003) SI Helsinki (2005).

Colaborarea dintre Toyota si IAAF nu se opreste aici. Niponii vor face cadou 900 de bilete gratuite (adica 100 de buati pe zi) studentilor si liceenilor care trimit un formular de inscriere la tragerea la sorti. Formularele pot fi completate pe adresa oficiala (care speram ca va fi disponibila si in limba engleza) intre 20 iulie si 6 august.

Comentarii (2)

  • O parere personala...
    Urata mai este Toyota din poza asta.
    0 0
  • da
    Place atit de mult Prius....Masina si frumoasa si buna si tot ce mai vrei... Toyota !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru