Toyota Hybrid X Concept

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 15.02.2007
Toyota va prezenta la Geneva, Hybrid X Concept, un prototip care prefigureaza viitorul masinilor hibride, atat ca design cat si ca tehnologie.

Toyota va prezenta la Salonul Auto de la Geneva doua concepte hibride, lucrul care demonstreaza capacitatile inovatoare ale grupului nipon si adaptabilitatea lui in fata noilor tendinte de pe piata auto.

Protectia mediului inconjurator a devenit o problema de interes global, iar lumea automobilismului este unul dintre factorii principali de poloare.

Toyota a demonstrat caracterul vizionar prin conceptul FT-HS , despre care deja avem informatii. Alaturi de FT-HS, niponii vor veni la Geneva cu Hybrid X Concept. Hibrid X este un prototip care propune un nou limbaj pentru designul modelelor hibride, oferind in acelasi timp si tehnologii pentru masina hibrid din viitor.

Comentarii (2)

  • AndreiRN
    Hybrid
    Technologia hybrid este raspunsul eficientei energetice pt urmatori 20 de ani. Cu motoare super eficiente pe post de generator si motoare electrice integrate in transmisie sau chiar si roti consumul de combustibil poate scadea fff mult. Cu masini pe care le poti incarca acasa la priza dar pot functiona si cu motoare cu combustie interna putem evita o criza energetica. Suprafata unui acoperis de casa acoperita cu celule solare produce suficienta energie ca sa acopere consunul casei plus cel al unei masini. Cun captam si ne folosim de energia gratuita este cheia succesului.
    0 0
  • Asa e Andrei. Insa ma mir ca astia cu capul in nori (ma rog, aburi) de combustibili inca n-au venit sa spuna ca ce prostie e masina hibrida. Poate data trecuta am reusit sa schimbam ceva in gandirea lor. Ma cam indoiesc, dar sper :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru