Toyota scoate sportiv hibrid!

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 10.05.2007
Este cat se poate de real. Conceptul FT-HS va iesi in 2009 pe piata, urmand sa deschida o piata noua pentru sportive. Cea hibrida.

Primul concept 100% sportiv cu motorizare hibrida e pe cale sa devina model de serie. Toyota a anuntat ca FT-HS, pe care l-am vazut la Geneva in acest an si care a atras destule priviri interesate, va fi produs in serie, urmand sa intre pe piata in 2009, cu mult inainte decat aratau cele mai optimiste previziuni.

Designul noului model il mosteneste pe cel al lui Supra. Desi nu va arata exact ca cel al prototipului lansat la Detroit si adus in Europa la Geneva, viitorul FT-HS va inspira dinamism si agresivitate, asa cum ii sta bine unui model sportiv adevarat.

In ceea ce priveste propulsia, vorbim de aplicarea in masa a tehnologiei Hybrid Synergy Drive. Astfel, se pare ca uitatile de propulsie vor fi un V6 de 3.5 litri si un motor electric care va scoate nici mai mult, nici mai putin decat 400 de cai putere.

Comentarii (5)

  • EI............. ASTA CONCUREAZA LOGAN HATCH-BACH
    EI CE SA ZIK DEJA CONCURAM TOYOTA CA DESIGN!!!!
    0 0
  • Geos333
    Bravo
    Uite Domne aici motor 400 de cai electrocutati nimic de zis bravo japan bravo toyota nu degeaba este cea mai vanduta masina din lume.Numai si Numai respect
    0 0
  • care are 400 de cai motoru electric sau v8??
    0 0
  • v6 scuze
    0 0
  • florin
    hibrid
    qubs (11.05.2007, 10:54)
    care are 400 de cai motoru electric sau v8??
    -ambele motoare(electric si termic) pot functiona simultan deci e posibil sa fie puterea cumulata a celor 2 motoare
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru