Toyota tinteste prin Lexus

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 20.09.2006
Lansarea noului model Lexus LS460 a ridicat ambitiile Toyota pentru marca sa de lux. Japonezii intentioneaza sa vanda in 2007 peste 500 de mii de unitati Lexus.
Katsuaki Watanabe, presedintele grupului Toyota, a declarat intr-o conferinta de presa ca producatorul japonez intentioneaza sa vanda peste 500 de mii de vehicule Lexus in 2007.

Lexus este marca de lux detinuta de Toyota. Anuntul referitor la targetul anului viitor a fost facut odata cu lansarea in Japonia noului model Lexus LS460. Trebuie mentionat ca planurile grupului japonez nu sunt ambitioase, deoarece anul acesta au fost vandute peste 470.000 de unitati Lexus.

Aparitia lui LS460, dotat cu o tehnologie avansata si cu o gama de elemente foarte performante destinate capitolului siguranta poate duce la indeplinire planul japonezilor.

O noua versiune a lui LS460 va fi lansata in primavara urmatoare. Este vorba de LS600h, versiunea hibrida a modelului japonez.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru