Toyota versus Fortwo si 1007

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 24.10.2006
Japonezii de la Toyota vor sa scoata pe piata o versiune de serie a conceptului citadin Endo, care a fost prezentat la Frankfurt, in 2005.

“Vehiculul urban” imaginat de Toyota la precedentul Salonul Auto de la Frankfurt sub forma conceptului Endo va fi lansat in versiune de serie.

Endo reprezinta o combinatie interesanta intre un smart Fortwo si un Peugeot 1007. De fapt, Toyota spera ca modelul sau sa fie o varianta mai buna decat cele doua modele amintite, prin prisma faptului ca elimina usile culisante foarte scumpe ale lui 1007 si aduce un al doilea rand de scaune fata de Fortwo.

Prototipul Endo este deja in teste pe strazile din Japonia, anul viitor urmand sa fie lansata versiunea de serie, care nu va diferi foarte mult de concept.

Comentarii (2)

  • ???
    Unde este ma rog al 2-lea rand de scaune???Pe plafon cumva??
    0 0
  • YMihai
    ...va fi !
    ...curiozitatea iti va fi rasplatita probabil de indata ce va aparea modelul. Parerea mea personala pentru minunatiile de la Toyota este de ordinul superlativului absolut. Ne va uimi cu sigurantza prin minusculozitate si utilitate in acelasi timp.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru