Tractiune integrala pentru Seria 3 Coupe: 335xi

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 17.08.2007
BMW a introdus sistemul xDrive, de tractiune integrala, si pe Seria 3 Coupe, mai exact pe versiunea 335xi.

Concurenta dintre Audi si BMW se inteteste. Constructorul bavarez a anuntat oficial ca va oferi un sistem de tractiune integrala AWD pentru una din versiunile modelului Seria 3 Coupe. BMW va introduce acest sistem AWD pe versiunea 335i la jumatatea anului viitor.

Sistemul de tractiune integrala xDrive permite o mai buna distributie variata a fortei catre cele doua axe, reactionand instant atunci cand senzorii detecteaza ca o roata pierde aderenta. Mai mult decat atat, sistemul AWD imbunatateste si performantele coupe-ului german, comparativ cu actuala versiune 335i. Si in cazul cutiei automate si in cazul cutiei manuale, sprintul 0-100 km/h se imbunatateste cu 0.2 (5.3) respectiv 0.1 secunde (5.2).

Comentarii (7)

  • bavariarent.ro
    awd
    nu specifica daca va fi permanenta sau nu.dar una peste alta bmw vine cu solutii viabile in fatza concurentzei.
    0 0
  • MateiS
    @bavariarent.ro
    Bine ca n-ai intrebat daca nu cumva vine si cu reductor sau cu fluturasii de blocare pe rotile din fata ca la ARO!!
    Te doare capu'!!!
    0 0
  • flaviu
    ii permanenta
    puteai sa-i spui matei ca ii permanenta..nu sa-l ironizezi..apropo..este la mine in orash seria 3 modelul nou coupe cu x-drive..mai exaxt 330Cxd...deci cred ca ii o premiera pt motorul asta de 300 de cai 335Ci tractziunea integrala...oricum....ar fi tare s-o puna shi pe varianta diesel de 286cp tractziunea integrala
    0 0
  • sa fie numai pentru marketing?
    Intr-i emisiune Fifh Gear, redactorul, nu mai retin care, tipul mai in varsta ironiza sistemul xDrive al modelului BMW X3, spunand ca nu este nici pe departe apropiat de performantele sistemului quattro de la Audi. Sa nu imi sariti in cap sa nu sunt fan nici Audi nici BMW, prefer japonezele :). Oricum, nu numai akolo s-a vorbit despre sistemul xDrive al modelelor BMW. Masinile prind foarte bine la acei soferi cu un condus sportiv, dar care vor sa se simta in siguranta cu o transmisie integrala permanenta. Sincer mi-ar placea o asemenea masini, nimic de commentat, dar cred ca xDrive ramane intr-o mare proportie o strategie de a ramane la acelasi nivel cu Audi, cu ceea ce reprezinta concurenta, un aspect care sa le arate clientilor de casa ca marca lor preferata nu ramane in urma, ma indoiesc de partea practica a acestui sistem. Dar, opinia imi este personala. Zic asta, pentru ca in cele ce urmeaza imi vor sari altii in cap, sau ma vor ironiza. Prefer sa trecem peste partea asta. Stima !
    0 0
  • da
    Ce bine seamana masina asta cu un Ford..............dc scrie pe el bmw ?
    Cit despre tractiunea integrala........... cum se spune ? SUBARU ?
    0 0
  • pt Matei S
    Bravo!!! Matei S

    PT: Alex cred ca mistourile astea ale tale sunt cam expirate - inspirate din revista TOP GEAR sau AUTO MOTOR SI SPORT si incearca sa-ti iei si permisul si revino cu glume!!! :)))
    0 0
  • Bogdan
    xDrive este deja
    Pentru seria 3 coupe si nu numai exista deja 3 variante cu tractiune integrala: 325xi, 330xi si 330xd. Articolul de mai sus este eronat. Referitor la comentariile lui Alex: Ford e falimentar, iar Subaru, desi este o masina superba, nu poate fi atat de polivalenta.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru