Tramontana – supercarul cometa

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 27.02.2007
Singurul constructor de supercar-uri din Spania, Tramontana, isi va face debutul international la Geneva.

Iata cu ce va veni constructorul de supercar-uri Tramontana la Salonul Auto de la Geneva! Monopostul cu o infatisare unica este foarte rapid si foarte usor.

Propulsat de un biturbo de 12 cilindri, noul supercar realizat de Tramontana din fibra de carbon este conceput pentru viteza. Potentialii cumparatori pot alege intre versiunea cu 550 CP si versiunea cu 720 CP. Tramontana, companie catalana si singura din Spania care construieste supercar-uri, isi va face cu acest model debutul pe piata mondiala auto.

La inceput a fost ideea, dupa care a venit modelul, mai tarziu a aparut si prototipul, iar acum am incheiat procesul genezei si suntem gata sa prezentam primul Tramontana. Jurnalisti din intrega lume vor vedea, auzi si atinge pentru prima data o Tramontana la Geneva, unicul supercar nascut in Spania”, au declarat oficialii companiei.

Comentarii (1)

  • CE TAMPENIE
    AIA NU ARATA A MASINA NICI DACA O ATING LEGAT LA OCHI, ARATA MAI DEGRABA CU UN CART MAI BINE DEZVOLTAT SI MAI ARE PE USI PE INTERIOS 'BUZUNARELE' CRED CA PENTRU TELEFONUL MOBIL AL SOFERULUI.......
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru