Trimis la tribunal pentru ca s-a filmat la 225 km/h!

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 26.04.2007
Politia franceza l-a trimis in tribunal pe un tanar care s-a filmat in timp ce rula cu 225 km/h. El a postat filmul pe Youtube.

Politistii francezii uimesc uneori prin modul in care actioneaza. In plus, soferii francezi uimesc si ei, insa nu in sensul pozitiv al cuvantului. Iar cand cele doua elemente se intalnesc, rezultatul este exploziv si extrem de amuzant. Dar sa trecem la poveste.

Politistii francezi l-au chemat la sectie pe un sofer de 25 de ani care s-a filmat in timp ce rula cu masina personala cu 225 km/h pe o portiune de autostrada unde limita era de 110 km/h. Mai mult, filmul a continuat in timp ce francezul mergea prin oras cu 100 km/h. Politia nu a avut dificultati in a-l identifica pe vitezomanul erou: modelul condus, o mica crapatura in parbriz si faptul ca in orasul francez exista un singur locuitor cu prenumele Loïc care are modelul respectiv au fost indiciile clare ale politiei.

Evident, acestia au fost ajutati si de faptul ca in descrierea videoclipului de pe Youtube autorul a scris "Loïc si trotineta sa. Niciodata nu voi mai fi in intarziere". Francezul a fost trimis in judecata, procesul urmand sa aiba loc in 21 iunie la Nancy. Acuzele care i se aduc sunt clare: Punerea in pericol a sigurantei rutiere pe auostrada si in oras".

Loïc nu se afla la prima abatere, el fiind un "colectionar" de puncte de penalizare adunate din cauza exceselor de viteza.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru