Tuning de efect: Murcielago Yeniceri Edition

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 29.10.2010
Lamborghini Murcielago a intrat în atenţia tunerilor de la Unicate, care au creat o versiune specială a modelului italian. Numele acesteia este inspirat din trupele de elită ale armatei Otomane.

Tunerii de la Unicate au creat un Lamborghini Murcielago LP640 special prin modificarea principalelor componente estetiec şi tehnice ale supercar-ului iatalian. Rezultatul este un model cu adevărat interesant, denumit oficial Unicate Yeniceri Edition, care reuşeşte să se achite cu brio de performanţele impuse de regulile tuningului de acest tip şi să vină cu un nume inspirat din caracteristicile războinice ale trupelor de elită din armata Otomană.

Primele modificări vizibile se regăsesc la suprafaţă, acolo unde Unicate a acoperit caroseria lui Murcielago cu o vopsea negru mat. Nuanţa neagră este, de altfel, principala laitmotiv estetic pentru Murcielago Yeniceri Edition, blocurile optice dotate acum cu LED-uri nefiind nici ele excluse de la aplicarea acestui tratament.

Un amănunt care trebuie subliniat este reprezentat de jantele negre ConcavTen de 20 şi 21 de inch cu buză cromată exterioară pe care sunt montate pneuri 285/25 ZR20 pe faţă şi 375/25 ZR21 pe spate. 

Dacă motorul a rămas neatins, tunerii de la Unicate au "atacat" sistemul de evacuare al modelului Lamborghini.

Murcielago reuşeşte astfel să emită nu mai puţin de 120 de decibeli la ralanti, puterea totală a motorului crescând şi ea cu 20 de cai putere.

via | Automotive Addicts

Comentarii (2)

  • prudentul
    120 dB la ralanti?
    Asta înseamnă sunetul emis de o vuvuzela la distanţa de 1m, un motor cu reacţie la vreo 50m. La nivelul de 120 decibeli e posibilă afectarea definitivă a auzului. La 130 decibeli începe să doară, la propriu.
    4 0
  • numele de acest gen fata de denumirile moderne impune respect , dar e legal sa fie asa de zgomotoasa ?
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru