Tuning horror: Clio ascuns sub abtibilduri

De Mircea Meșter
Publicat Duminica, 13.05.2007
Cand bunul-gust lasa de dorit si sitmul estetic lipseste cu desavarsire se naste un mic monstru.

Cat de departe poate sa mearga tuningul? In unele cercuri se spune ca modificarea masinilor este elementul care aduce culoare industriei auto. In alte cercuri se spune ca tuningul nu face decat sa adauge un factor de haos in designul original al masinii. Iar industria ne-a dat ocazia sa vedem tuning adevarat, gratie mai ales tunerilor germani, care ridica masinile la rang de opere de arta, dar si tuining mai putin inspirat, cum este cazul de astazi, pe care vi-l prezentam pentru a vedea cu totii pana unde poate sa mearga prostul-gust.

Vorbim de un Renault Clio personalizat. Nu stim care este cetatenia posesorului acestui mic monstru ascuns sub stickere, abtibilduri si insigne si nu stim nici daca acesta a incercat sa modifice puterea motorului sau s-a rezumat doar la modificari estetice. Nu vrem sa insiram aici intreaga gama de adaugiri aduse masinii, pentru ca ar insemna sa terminam aceasta stire peste cateva zile, insa putem afirma cu mana pe inima faptul ca vorbim de un numar de stickere care il depaseste pe cel al unei masini de curse plina de branduri internationale.

Haosul total se prelungeste si in interior, unde cu greu ne dam seama in care parte este volanul. Nu am incercat sa facem gasim butoanele si comenzile de pe bord, insa banuim ca ar fi fost un efort inutil, acestea fiind ascunse in totalitate sub multimea de eroi din desena animate si de reclame vechi si noi lipite pe bord.

Insa pentru ca in acest caz cuvintele sunt de prisos, va lasam sa admirati aceasta adevarata minune a tehnicii. Oricum ar fi, este clar ca impodobirea masinilor nu s-a nascut in Romania, desi asa parea pana astazi.

Comentarii (23)

  • BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Tipu' e genial! Masina asta e un pamflet foarte tare!!! Pentru toti imbecilii care-si pun tot felul de rahaturi pe masina (neoane, sigle de mercedes, bmw etc.,papusele prin geamuri...).
    0 0
  • tare
    daca nu era poza si cu placuta cu nr. puteam sa jur ca e a unui roman sau poate ca e stabilit in franta:P=)) asa sunt roamani bine ai mai zis addy
    0 0
  • HIDOS
    hidos dea dreptu dar probabil a reusit ce si-a propus...sa-i apara masina sau numele in mass media. scopul scuza mijloacele.
    0 0
  • horror
    Sfinte Sisoe!!! ma intreb daca nu cumva e un atac direct la adresa fabricantului acestui model?Nu cumva e un "strigat de ajutor",prin care acest proprietar incearca sa spuna lumii ca e NEBUN???
    Brrrr,ce ti-e si cu tzicnitzii astia!
    0 0
  • allroad
    Special Tunning..???
    Saracu'proprietar n-are nici o vina,este pur si simplu bolnav mintal,exact ca cei care aduna munti de gunoaie in casa si ii maninca sobolanii de vii..!Nici aia si nici asta n-are nici o vina....s-a produs un scurtcircuit la comitetu' central,si asta e rezultatul.Ce este ingrijorator,faptul ca cei cu muntii de gunoaie nu conduc,deci n-au acces la o arma letala.Asta din poze are..!!!Asta,ca si cei cu gunoaiele ar trebui internati la "fara clanta',in saloane capitonate,nu sa mearga pe drum cu masina..!!!
    0 0
  • Despre Clio ....
    M-am amuzat foarte tare, si sunt la birou, rad de una singura in fatza monitorului. Proprietarul cred ca are ceva probleme "la mansarda".
    Addy zicea mai sus pt cei care isi pun embleme alte marci : si eu am una de BMW in interior la DACIA :D
    Hai o zi buna tuturor!
    0 0
  • Fan Volkswagen
    Saraca Masina
    Mama a tiganit-o tipu asta de tot... zici ca e un fel de trabant facut de un conational de-al nostru mai creol :)
    0 0
  • Tunning
    Eu asa imi imaginez o masina de rally din India...Cu siguranta ca e un misto facut pt un meeting al celor cu masini tunate. Umor Frantuzesc! A bientot.....
    0 0
  • sisupower
    genial
    Precum a spus-o si Addy, pamfletar pe fatza!! Imi place la nebunie...din pacate mi-ar fi totusi greu sa umblu cu asa ceva. Dar de high merge perfect. Brovo lui ptr ce i-a puiat mintea.
    Traiasca Base!!! Doamne ajuta sa aiba dreptate!!!
    0 0
  • bolnavu....
    cam cat timp i-o fi luat sa faca treaba asta?zicea cineva mai sus ca poate isi vrea masina in mass media,probabil ca da,maine o sa gasim anunt "vand renault clio sport"tunat:)
    0 0
  • marfa rau
    asa mai merge si Franta are nebuni eiiiiii
    0 0
  • wrctheo
    clio
    tot respectul pentru straduinta! tot respectul pentru critici. omu' nostru din Clio are el strutbar? Are el filtru BMC? Are start engine button, are el scaun Sparco? Are multe, inclusiv o oala de difuzor in portbagaj si extinctor, care lipseste la multe din masinile autohtone..... In mod cert a folosit mult lipici :D
    0 0
  • flaviu
    a reushit
    deci...satira din imagine este o subliniere a faptului ca nu V "tunning" arata bine....asta e pt ce-i ce-shi modifica mashina dupa ureche...cu tot felul de chestii c pur shi simplu nu-shi au locul acolo...putzini tunneri sunt la ora actuala care pot sa modifice frumos o mashina...sa-i imbunatatzeasca sensibil imaginea...vedetzi shi voi zi de zi pe strada fel de fel de imitatzii shi exagerari...
    0 0
  • Bataie de joc
    Este de vis pt....
    pt proprietarii de solnitze si ligheane...este cred tuningul la care au visat de cand au vazut frumusetile lor, in schitze!Haideti, nu va sfiiti acum ,recunoasteti ca este efectiv ce v-ati dori pe masinile voastre...apropo...am zis masini, nu carutze!;))
    0 0
  • tsughi
    dezgustator
    dezgustator ce poate face un om,cat despre subiect?f neinteresant ca mai toate materialele de pe site
    0 0
  • kitch
    invarti volanul de reanult pe dacia nova
    0 0
  • Gica Z
    super... naspa
    Exact asa ii sta bine unui Renault. Omul a fost foarte inspirat. Creatia sa reprezinta expresia unei luciditati: Renault este o jucarie pentru copiii retardati :))
    0 0
  • cypress
    hmmmm
    E o porcarie, tuning-ul rulzzzzz, dar asta e o tampenie, cum draqu de io fi venit ideea?????
    0 0
  • :)
    kestia asta e ugly. ma intreb daca mai poate conduce... .
    0 0
  • oare cat cantareste acest bolid ?
    0 0
  • hahahahha
    Asta seamana cu Dragaica...sau cu o sorcova....ce sa mai zic...e o panarama
    0 0
  • der'schatten
    reclama
    Cred ca omul pur si simplu vinde astfel de lucruri, si asta este catalogul lui "la purtator". A gasit o oarecare simetrie, ceea ce imi spune ca nu e chiar dezechilibrat. Si faptul ca are dubluri inseamna si acces la un oarecare stoc :)
    0 0
  • tuning horror
    e bataie de joc .Nu stiu cum isi poate bate joc cineva de masina sa mai bine decat a facut-o monstrul asta
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru