Tuning pentru Audi TT

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 22.02.2007
Tunerii germani de la Oettinger au prezentat o varianta eclusivista si mai agresiva a noului Audi TT. Puterea motorului a urcat pana la 350 de cai putere.

Casa de tuning Oettinger din Germania a prezentat de curand o varianta modificata a proaspat lansatului Audi TT. Daca va gandeati ca unui look atat de agresiv ca al noului TT nu i se mai poate face nimic, va inselati. Germanii au reusit sa-l transforme intr-o masina exclusivista si cu linii mai clasice dar sportive.

Vehiculul a primit un body-kit nou, tevi de esapament din inox si un set de jante de 20 de inch din aliaj. Ca optiuni pentru motorizare, Oettinger ofera doua variante, ambele provenind de la un motor Audi de 2.0 litri turbo. Prima varianta ofera 235 de cai putere si un cuplu motor de 280 Nm. A doua varianta disponibila este una de 350 de cai putere. Pentru o astfel de performanta, motorul a fost echipat cu un kit al tuner-ului Hesse. Versiunea de 350 de cai a primit de la Oettinger o pompa de injectie modificata, duze adaptabile ale injectiei FSI si un sistem de racire avansat. Puterea oferita de cei 350 de cai propulseaza TT-ul de la 0 la 100 km/h in numai 5.6 secunde.

Comentarii (2)

  • SuperstarDriver
    Ce naiba faceti mah?
    TT-ul tunat de Oettinger nu face suta in 5.6 ci in 5s in puii mei, cine posteaza stirile astea?cred ca va trebuie un nou redactor ca asta care scrie aberatiile astea a luat-o razna!!!a mai facut o greseala scriind ca puterea noului S5 coupe de 340CP cand defapt e de 354CP dar ce sa-i faci o fi shaw vreun BMW-nist inarit(bavarian motherfuckin workshit)...asta e cand traiesti in RO((:
    1 0
  • imi place
    Un audi a fost gandit inainte de a fi scos creat, de ce se baga altii???, Am stima pentru Audi, dar nu pentru tunerii sai, asteptam un model de top de la TT.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru