Twingo RS apare in 2008

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 01.06.2007
Noul Twingo va dispune si de o versiune supersportiva, denumita clasic RS. Aceasta va intra pe piata la anul.

Daca credeti ca solutia pentru traficul infernal din oras este o masina din clasa mini si acestea nu v-au acordat pana acum ocazia sa beneficiati de o putere pe gustul dumneavoastra, Twingo RS va va schimba parerea.

Renault a anuntat astazi oficial faptul ca Twingo RS (pentru neinitiati, RS=Renault Sport) va exista ca versiune supersportiva a nou-lansatului Twingo si ca acesta va fi lansat in primavara lui 2008.

Se asteapta ca versiunea RS sa beneficieze de multe dintre atributele de design prezente pe conceptul Twingo, prezentat de Renault acum un an si din care a rezultat, de altfel, versiunea de serie a modelului francez de segment mini. In plus, Twingo RS va veni cu un motor inedit de 150-170 de cai putere.

Comentarii (2)

  • URAGANU
    De rasu lumii ...
    Daca tot vor sa ne arate noul model, macar s-o faca cu poze ale noului model, nu ale noului model Tunat si ExtraTunat pentru a da bine in poze.

    Penibil si patetic ce fac companiile auto cu pre-releas-urile din epoca moderna.

    Ura
    0 0
  • Iulian
    Concept
    Sunt poze cu conceptul Twingo 2 dinainte de a fi lansat oficial modelul si nu cu modelul "Tunat". Nimeni nu a spus ca fotografiile reprezinta noul model ce va aparea in 2008 ci prezinta "conceptul Twingo, prezentat de Renault acum un an". Oricum, daca se va apropia de imaginile astea, va fi un mare succes. Uragane, invata sa citesti si dupa aia sa comentezi. De scris, aproape ca stii sa scrii corect!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru