Ucis pentru ca a asistat la un accident minor

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 27.06.2007
O multime de oameni a ucis pasagerul unei masini care a accidentat usor un copil de 2 ani.

Incident incredibil in Austin, Texas. Un om a lovit cu spatele masinii un copil de doi ani, intr-o parcare aglomerata din orasul texan.

Copilul scapat de sub supravegherea parintilor lui a fost transportat la spital, dar a scapat fara rani grave. Imediat dupa accident, soferul a coborat pentru a verifica daca baiatul este in regula. In acest moment el a fost atacat de o multime nervoasa care a observat tot incidentul.

David Morales, pasager in masina care a produs accidentul, a intervenit pentru apararea prietenului sau. Acest lucru i s-a dovedit a fi fatal, fiind gasit mort intr-o balta de sange, la scurt timp dupa epuizarea evenimentelor. Se pare ca domnul Morales a fost ucis in bataie de multimea care cauta sa razbune copilul lovit de masina.

Politia din Austin desfasoara o ancheta riguroasa pentru a stabili care dintre agresori se dovedesc a fi vinovati de crima.

Comentarii (10)

  • doamne fereste...ce.. n`ai cum sa le zici oameni :| i-as fi omorat pe toti aia d-acolo
    inca o dovada despre inteligenta americanilor
    0 0
  • TEXAS
    Atitudine de Cowboy. Dar acelasi lucru este foarte posibil sa se intample si in Romania...
    Daca accidentati cumva un puradeu.. sau vreun neam de rrom...... doamne fereste. Ati vazut cum reactioneaza conlocuitorii nostrii... :D
    0 0
  • Acest lucru s-a intamplat in Ungaria, daca imi amintesc bine la sfarsitul anului trecut, dar atunci victima a fost soferul, un profesor de geografie. Si atunti tot un copil a fost lovit, (care a scapat fara nimic grav), un puradeu cuma spus si Vlad...proful pur si simplu a fost scos din masina, restul e explicat in articol. Chestia e ca proful avea si fiicele lui in masina - ele au scapat, plus ca printre agresori a fost si un reprezentant al rromilor din consiliul local al localitatii respective. Lideri ca lumea, ce sa mai zic.
    Si inca se mira sotia ca sunt nervos cand trecem printr-un sat (sau ma rog, ceva ce seamana a sat), si pe carosabil vez numai puradei si nu s-ar misca sa poti trece cu masina, iar daca claxonizi, se uita deja urat...
    0 0
  • American Dreamer
    American Dream
    Inca un pas catre sfarsitul idolatrizarii americanilor.
    Keep going !!
    0 0
  • soso_70
    Vis American
    fara nici un rost orcarui sofer i se poate intimpla "AMERICA TARA TUTUROR POSIBILITATILOR
    0 0
  • AndreiRN
    Barbarisme?
    Barbarisme sau .......
    Cum as reactiona eu daca as asista la lovirea ficei mele de o masina? Dar daca soferul miroase un pic a bautura si e pus pe harta? As avea calmul necesar sau ......? Efectul de haita este foarte puternic si la oameni. Mai ales la cei cu putina educatie. Linia intre sentimente extrem de puternice si ratiune este fff ingusta.
    Sper sa nu fiu pus niciodata intr-o astfel de situatie pt ca as da pe cineva cu capul de bordura.
    De aici poti trage si concluzia ca populatia nu are increde in justitie.
    0 0
  • Octavian Brânzei
    Şi părinţii?
    Din ştire înţeleg faptul că respectivul puradel a fost scăpat de sub supraveghere de părinţi într-o PARCARE. Păi ce vină a avut şoferul? Nimeni nu s-a gîndit că ar fi trebuit altoiţi respectivii părinţi, că doar în grija lor era puradelul, nu al şoferului, nu? O tîmpenie. Mai mult, o monstruozitate.
    0 0
  • rrr
    udeva in RO un rrom certat cu nevasta si-a luyat zilele.A intrat intentionat cu scuterul sub rotile masinii de gunoi.Soferul nici nu a stiut ce se intimpla,rromi au oprit masina si l-au batut pe nevinovatul sofer,acesta nestiind ce s-a intimplat.
    0 0
  • Un roman
    RRomii
    Spuneti-le oameni buni tigani ca asa se numesc nu rromi,mama ei de politicaly corect.Ca de aceea ne confunda strainii.
    0 0
  • Danutzky
    nasol
    david morales asta nu era un dj?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru