Ultimul C-Klasse contemporan

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 15.12.2006
Mercedes Benz a incheiat productia seriei 203 C-Klasse. Pe portile uzinei Sindelfingen a iesit astazi ultimul exemplar.

Cu doar cateva saptamani inainte de premiera mondiala a noului Mercedes Benz C-Klasse, ultimul exemplar a generatiei anterioare a incheiat ciclul de productie astazi la uzina Sindelfingen. Ultima masina este un sedan C230 argintiu destinat unui client din Statele Unite.

Cu aceasta ocazie, vicepresedintele si managerul uzinei Daimler Chrysler din Sindelfingen a declarat: "De la lansarea seriei in 2000 angajatii uzinei din Sindelfingen au produs 630.000 de exemplare ale sedanului. Fiecare masina este expresia atentiei fiecarui inginer sau mecanic pentru detaliu. Tin sa le multumesc pentru ca au facut C-Klasse cea mai populara masina din clasa ei".

Continuand istoria predecesorului sau, sedanul 203 a devenit cel mai vandut C-Klasse din istorie.

Comentarii (3)

  • Fan M_B
    C-classe
    Bravos Mercedes, ati facut o masina grozava, sper ca noul model sa aduca si mai multe bucurii utilizatorilor !
    0 0
  • SUCIU TIBERIU-FLORIN
    Mercedes Benz C-Klasse
    Nu va suparati, dar rigoarea germana ar trebui sa le impuna si autorilor articolelor dvs. mai multa rigurozitate: de ex.,este vorba de un model C230 sau C203; DIVERSIUNE in loc de DIVERSITATE (vezi articolul Marci pe continente din aceeasi sectiune Industrie),etc. Un pic de respect pentru cititori, ca si pentru limba romana...
    0 0
  • Mircea Mester
    203 vs 230
    Stimate domn,

    Diferenta dintre 203 si 230 este enorma. 203 reprezinta seria modelului, un nume intern, daca vreti, pe care Mercedes il aplica tuturor modelelor sale. In acelasi timp, 230 este o versiune a lui C-Klasse. Sau, cu voia dumneavoastra, a lui C 203.

    Sper ca am fost clar. Va multumim ca ne urmariti si va asteptam corecturile de fiecare data cand acestea se strecoara in articole. Pentru ca asta e rostul lor, pana la urma..sa se strecoare.

    Mircea Mester
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru