Un alt Range Rover Sport marca Hamann

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 24.08.2007
Casa germana de tuning Hamann a personalizat un model Range Rover Sport pe care l-a botezat Conqueror.

SUV-urile atrag tot mai multe case de tuning dornice sa personalizeze intr-un mod original vehiculele de acest gen. Dupa Nissan-ul X-Trail, prezentat ieri, va oferim astazi un alt SUV de succes care a primit atentia celor de la Hamann.

Este vorba despre versiunea Sport a SUV-ului Range Rover care vine echipata cu un nou bodykit si cu un propulsor imbunatatit. Rezultatul, botezat de tunerii germani Conquerer, se individualizeaza prin grila frontala neagra, blocurile optice, doua spoilere noi, bosaje mai mari si insertii din fibra de carbon in dispersoarele laterale de aer si in manerele usilor. Aspectul vizual este completat de jantele de 23 de inch Edition Race care ascund un nou pachet de frane.

La interior Hamann va personaliza tapiseria si nu numai in functie de cererea clientului. Tunerii germani vor oferi chiar si piele de sarpe pentru a satisface cerintele publicului exigent.

Noul pachet de frane a fost instalat pentru ca soferul sa poata tine in frau herghelia de sub capota: 475 cai putere si un cuplu motor de 450 Nm, proveniti de la un propulsor supraalimentat.

Comentarii (2)

  • ghinet
    superba
    nota 10 cu felicitatari inten+extern+motor v8
    tot respectu'
    0 0
  • woow..
    vai cat de bine arata..de ce nu se inchiriza masini d-astea?? :(( as renunta la un plin sau 2 la trompeta mea sa ma dau 15 min cu asta! sincer! :D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru