Un break sportiv de la Abt

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 25.09.2007
Casa de tuning Abt a realizat un pachet special pentru modelul A6 Avant. Rezultatul, botezat AS6 Avant, dispune de 300 cai putere.

Tunerul bavarez Abt si-a indreptat atentia asupra unui nou model Audi. Specializat in modificarea modelelor produse de constructorul din Ingolstadt, Abt a lansat un kit de performanta pentru A6 Avant.

Modificarile se observa in special sub capota unde mecanicii Abt au reusit sa smulga din propulsorul de 3.0 litri o putere maxima de 300 de cai. Astfel versiunea modificata reuseste sa se laude cu 20% mai multi cai putere si cu un cuplu motor cu 33% mai mare, de aproximativ 600 Nm. Performantele au crescut si ele, break-ul sprintand acum de la 0 la 100 km/h in 6.9 secunde. Viteza maxima a crescut de la 242 km/h la 249 km/h.

Pentru a putea tine in frau o asemenea masina, viitorii clienti vor fi ajutati de un nou pachet de frane si un sistem de suspensii adaptabile, similar celor folosite de Audi A4 in cursele DTM.

La exterior singurele diferente notabile sunt pragurile laterale care continua linia spoilerului fata, bosajele mai mari, jantele de 20 de inch, spoilerul spate redesenat si patru tevi de esapament cromate.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru