Un Dodge a fost vandut cu 10 milioane $

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 08.05.2007
General Lee, Dodge-ul din filmul "The Dukes off Hazzard" a fost vandut pe site-ul eBay cu aproape 10 milioane $.

Cea mai scumpa masina din lume ramane Bugatti Type 41 Royale Sports Coupe care a fost vandut pe data de 9 noiembrie 1987 cu incredibila suma de 11 milioane de dolari.

La o licitatie desfasurata recent pe site-ul eBay, un model Dodge Charger a fost aproape sa doboare acest record, licitatie oprindu-se, in cele din urma, la 9.900.500 de dolari. Astfel, acest Dodge Charger din 1969 s-a clasat pe locul doi in topul celor mai scumpe masini vandute vreodata.

Exemplarul in cauza a fost masina folosita de actorul John Schneider in comedia „The Dukes of Hazzard” (1979), un film cu foarte mare succes in acea epoca. Se pare ca fanii lui au raspuns pozitiv la licitatia organizata de eBay si au facut tot posibilul pentru a o achizitiona, lucru care a dus la aceasta suma fabuloasa.

Masina denumita in film "General Lee" a fost pana la aceasta tranzactie in proprietatea lui John Schneider, actorul principal din filmul „The Dukes of Hazzard”.

John Schneider a decis sa-si vanda legendarul General Lee, ultima lui cursa cu aceasta masina fiind facuta sambata, cand i-a oferit o plimbare unui copil bolnav de cancer.

 

Comentarii (1)

  • AndreiRN
    Frumoasa Jucaria
    Da, o masina cu adevarat in categoria de "Muscle Car". Un motor de 440ci(7000cmc) de moda veche care propulsa aceasta caroserie prin paduri si drumuri de tara urmarita de un politist burtos. In ani '80 multe ore placute am petrecut in fatza la TV absorbit de actiunea filmului. Inca mai vezi clone din cand in cand pe strada. Acuma poate sa iasa si el la pensie mai confortabil.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru