Un Ferrari italian cu aer german de la Novitec Rosso

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 31.08.2007
Novitec Rosso a pregatit un pachet special pentru modelul Ferrari 599 GTB, care va fi prezentat la Frankfurt.

Tunerul german Novitec Rosso si-a indreptat atentia asupra unui bolid italian. Este vorba despre un Ferrari 599 GTB care a primit o noua infatisarea ce urmeaza a fi dezvaluita la Frankfurt. Novitec a pregatit un pachet special pentru sportiva italiana care consta intr-un nou kit aerodinamic, noi imbunatatiri ale propulsorului si o manevrabilitate sporita.

Noul kit aerodinamic include o buza pentru spoiler-ul fata, praguri laterale cu prize mari de aer, flaps-uri laterale, un spoiler spate modificat si un eleron creat special. Exteriorul agresiv este completat de jantele de 20 si 21 de inch (fata-spate) din aliaj cu pneuri Pirelli P Zeros de 355 mm. Manevrabilitatea a fost imbunatatita prin adaugarea unui kit de suspensii ajustabile marca KW Automotive si un sistem de frane Brembo cu discuri enorme de 405 mm.

Sub capota mecanicii de la Novitec au reusit sa storaca inca 25 de cai putere, propulsorul dezvoltand acum 645 de cai. Acest surplus de putere a rezultat prin modificarea sistemului ECU si prin largirea evacuarii cu tevi de esapament cromate de 90 mm.

Noile imbunatatiri fac ca viteza maxima sa creasca si ea cu 5 km/h. Tunerii germani au anuntat ca in prezent pregatesc un kit mult mai puternic pentru propulsorul lui 599 GTB.

Noul pachet de echipare Novitec Rosso pentru Ferrari 599 GTB va intra in vanzare imediat dupa dezvaluirea sa peste doua saptamani la Frankfurt.

Comentarii (1)

  • ...
    nu sunt eu in masura sa comentez asa ceva :x:x

    ce forme geniale are..e frumoasa :)..shi are 645 de cai :x

    no comment
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru