Un Fisker cu patru usi

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 13.12.2006
Producatorul american de supercaruri Fisker Coachbuild va construi un model cu patru usi, primul de acest tip din istoria companiei.

Constructorii exotici ai lumii, in principiu atelierele de artizani sau producatorii exclusivi, se orienteaza de obicei spre modele sport, coupe sau roadstere. Ultimul an a schimbat insa trendul. Daca Spyker a prezentat la ultimul Salon Auto de la Geneva un SUV in adevaratul sens al cuvantului si Tesla vrea sa produca o alternativa electrica la Seria 5 a celor de la BMW, americanii de la Fisker intra in joc.

Conform declaratiilor lui Henrik Fisker, patronul grupului de peste ocean, producatorul american se va implica in productia unui model cu patru usi, in conditiile in care singurele model comercializat astazi este Taramonto (foto), un model inspirat din Mercedes SL 55 si Latigo SL, care il are la baza pe BMW Seria 6.

Unul dintre marile semne de intrebare ramane in dreptul formei noului model, despre care nu se stie daca va fi unul modificat dintr-un exemplar deja existent pe piata sau va reprezenta o masina cu totul noua. De asemenea, ramane de vazut daca viitorul model Fisker va fi un coupe cu patru usi sau o berlina clasica desi avand in vedere stilul afisat de Fisker prima varianta este mult mai plauzibila.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru