Un Lamborghini pentru Nationala Italiei

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 10.07.2007
Cu ocazia implinirii unui an de la castigarea titlului mondial la fotbal, italienii au creat un Gallardo imbracat in albastru.

Se stie deja faptul ca italienii sunt patrioti pana la ultimul fir de par. ce nu se stie insa - sau se stie foarte putin - este faptul ca, pentru locuitorii Cizmei, fiecare victorie a italienilor este sarbatorita in fiecare an de la producerea acesteia. Iar victoria echipei nationale a Italiei la Campionatul Mondial de fotbal din 2006 nu putea trece neobservata.

Dealerul Lamborghini din Padova a pregatit, la exact un an de la ziua in care Italia castiga titlul mondial la fotbal (9 iulie 2006), o editie speciala Lamborghini Gallardo. "Imbracata" in culoarea clasica a Azzuri-lor, masina poarta pe plafon tricolorul Italiei. Numele exemplarului (unic in lume, evident) este Lamborghini Gallardo Italia iar culoarea exterioara - albastrul Azzuro - a fost aprobat de centrul de design Lamborghini din Sant'Agata Bolognese inainte ca ea sa apara in public. Aceeasi nuanta apare si la interior, unde scaunele sunt acoperite in Alcantara albastra, in timp ce capacul motorului este vopsit in culoarea medaliilor castigate de italieni in Germania: auriu.

Si pentru ca orice intentie frumoasa are pretul sau, cel care isi doreste in garaj exemplarul personalizat va trebui sa scoata din buzunar circa 250.000 de euro.

Comentarii (5)

  • foarte tare :)
    0 0
  • bradshow
    Un Logan pentru Romania
    ar fi o idee:)))
    0 0
  • merit
    in ultimii 8 ani doar atat merita fotbalistii nationalei. Logan low version chiar fara aer conditionat, sa faca sauna sa mai slabeasca.
    0 0
  • laurro
    mai bine..
    mai bne un ARO pt Piturca si comp. loganul e prea rapid pt ei !!!
    0 0
  • Danutzky
    bv bradshow
    tare :D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru