Un MPV pregatit pentru iubitorii Blackjack-ului

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 29.10.2007
Chrysler Town & Country Blackjack este conceptul care impleteste luxul unui MPV cu placerea jocurilor de noroc.

Chrysler a dus la extrem ideea de imbinare a MPV-ului de lux cu jocurile de noroc si a dezvaluit cu cateva zile inainte de deschiderea oficiala a salonului SEMA Las Vegas primele imagini ale conceptului Town & Country Blackjack.

Constructorul american a dezvoltat un MPV inspirat de designul interior al celebrului hotel Luxor din Las Vegas. La exterior, elemente de design care tradeaza exclusivismul conceptului sunt putine: jantele de 20 de inch, pachetul de frane Brembo si garda la sol mai coborata. Vopseaua Amber-Black Pearl si vinilul "Blackjack" imprimat pe acoperis impreuna cu accentele cromate si grila modificata completeaza look-ul extravagant.

Modificarile majore se ragsesc insa la interior unde pasagerii vor fi tratati cu iluminare LED, acoperis panoramic cu dubla deschidere si o bancheta semi-circulara din piele in locul celui de-al treilea rand de scaune. Ceea ce impresioneaza insa, este masa de Black Jack si camerele de supraveghere care proiecteaza imaginile pe doua ecrane LCD de 7 inch, montate "la vedere".

Ambianta interioara este completata de un sistem audio impresionant care include: doua subwoofere Kicker de 10 inch si un amplificator de 1250 de wati, doua perechi de difuzoare de 6 inch si un amplificator cu patru canale conectate la un LCD cu ecran plat de 37 de inch.

Comentarii (1)

  • scorpionul4u
    mda
    mie imi place...de unde pot achizitiona unul??
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru