Un nou concept la Tokyo: Mitsuoka Orochi Kabuto

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 26.10.2007
La Salonul de la Tokyo, Mitsuoka a prezentat un concept, botezat Kabuto, bazat pe actualul model Orochi.

Salonul de la Tokyo a marcat si premiera unor supercaruri de nisa, create de constructorii locali. Este si cazul celor de la Mitsuoka, o companie japoneza care a adus la salonul japonez un concept botezat Kabuto, care are la baza versiunea actuala a supercarului Orochi.

Conceptul care a stat la baza lui Orochi a fost prezentat in premiera in 2001, japonezii reusind in acelasi an sa dezvolte si versiunea de productie a supercarului. Conceptul original a fost construit cu ajutorul unui sasiu si a unui propulsor V6 provenite de la Honda NSX. De la lansarea primei versiuni de productie, Orochi a mai beneficiat de doua facelift-uri in 2003 si 2005.

Noul concept prezentat la Tokyo vine in plus cu panouri din fibra de carbon si un nou bodykit. Despre motorizare nu se cunosc inca date oficiale dar ne putem astepta la acelasi propulsor V6 de 3.3 litri si 230 de cai putere provenit de la Toyota, care echipeaza cea mai recenta versiune Orochi.

Productia viitoarei versiuni de productie a conceptului Kabuto va fi limitata la doar 400 de exemplare, japonezii dorind sa asigure exclusivitatea modelului.

Comentarii (1)

  • fan honda
    motor
    corect este 3.2 V6 si 280 CAI !!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru