Un nou Defender pentru 2007

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 16.05.2006
Singurul reprezentant al britanicilor de la Land Rover care aduce aminte de trecutul marcii este Defender. Acesta va primi un refresh substantial la inceputul anului trecut.

Land Rover isi va reimprospata gama Defender, care va trece la un nou nivel din punctul de vedere al emisiilor si al sigurantei. Noile modele vor fi lansate la sfarsitul acestui an si vor intra pe piata in primavara lui 2007.

Surse din interiorul Land Rover afirma ca “o serie de imbunatatiri substantiale” vor permite companiei britanice sa mentina in productie, cel putin pana in 2010, modelul Defender (foto), care deriva direct din originalul Land Rover 1948. Se pare insa ca Land Rover cauta solutii pentru ca productia off-roader-ului sa fie extinsa si dupa granita anului 2010.

Nu au fost mentionate detalii despre upgrade, insa este destul de usor de dedus faptul ca noua gama va dispune de motoare noi si de sisteme complete de protectie care se vor adapta regulilor europene si americane in ceea ce priveste emisiile si siguranta.

“Defender ramane unul dintre principalii actori ai afacerii Land Rover si principalul mostenitor al marcii. Conceptul sau extrem de simplu nu s-a schimbat foarte mult de-a lungul anilor, insa va fi acum mai relevant ca niciodata”, a afirmat Phil Propram, unul dintre sefii Land Rover.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru