Un nou Golf: GT Sport

De Mircea Meșter
Publicat Duminica, 27.05.2007
Volkswagen a oficializat astazi lansarea unei noi versiuni a lui Golf 5, denumita GT Sport. Destinatia: cei care nu isi permit "animalele" GTi sau R32.

Golf 5 refuza sa iasa la pensie. Chiar daca actuala generatie a iubitului si longevivului Golf nu a stralucit, toti iubitorii marcii asteptand deja urmatoarea generatie, Volkswagen continua sa scoata versiuni performante destinate iubitorilor Golf-urilor dopate. Aceasta este si cazul noului Golf GT Sport.

Este vorba de o combinatie reusita intre un Golf GT si un Golf Sport, noua versiune urmand sa le inlocuiasca in showroom-uri pe cele doua anterioare incepand cu aceasta vara. Printre particularitatile estetice ale noului GT Sport se numara grila frontala vospita in negru si designul anterior al lui Golf GT, logo-urile GT Sport, jantele ClassicXs de 17 inch, proiectoarele cu aprindere automata gandite special pentru aceasta noua varianta, suprafetele vitrate fumurii sau tevile duble de esapament cromate preluate de pe fratii nervosi GTi si R32.

Interiorul este si el imbunatatit in comparatie cu versiunile Golf de serie, dispunand in echiparea standard de volan, levier si frana de mana acoperite in piele, senzor de ploaie, climatizare automata, geamuri electrice, scaune sport, sistem audio CD, sase airbag-uri, ABS si ASP.

Sub capota, cei care isi doresc un Golf GT Sport pot opta pentru doua motoare: 1.4 TSi pe benzina si 2.0 TDi de 140 si 170 CP.

Comentarii (58)

  • tdr-ul
    cost????
    dar nimici o informatie referitoare la pret!!!!!
    0 0
  • Neputinta
    Este formidabil cum fura pacalicii astia ! Este evidenta asemanarea cu Citroen C1 sau Peugeot101.
    Ba dupa francezi , ba dupa japonezi.....
    Numai ca nu au nici clasa francezilor , nici tehnologia nippona. In rest , toate bune.......
    0 2
  • Magyari
    VW - Citroen
    Eu nu m-am hazarda in afirmatii prin care sa compar VW cu Citroen. Eu am avut ambele masini, si am constatat "superioritatea" citroen, din toate punctele de vedere. Oricum, e o parere personala, nu vreau sa intru in detalii cu nu este locul potrivit. Ar fi insa mult mai bine daca toti ar vorbi din experienta, sa dea afirmatii argumentate.

    Numai bine va doresc
    0 0
  • pt. Alex
    Unde o fi vazut idiotul ca seamana cu C1 sau cu 101?!?
    Baietas, oricum acestea doua au aparut cu mult dupa Golf 5, deci nu stiu cine pe cine a copiat.
    Iar asemanarea cu japonezele....poate fostul Passat seamana cu Avensis, dar iarasi intereseaza-te cand a aparut fiecare model ca sa vezi cine pe cine a copiat.
    Dar atunci cand strugurii sunt acri...emult mai usor sa-ti compari Trabantul din fata maghernitei cu un C1 decat cu un Golf
    :)))))))
    2 0
  • allroad
    Pt.Alex
    La fel ca si Magyari,pot compara prin prisma omului care a avut 3 modele Citroen si vreo 8 VW.De ce te trezesti delirand public cand ai putea pur si simplu sa citesti altceva..?Tu stii despre ce vorbesti..?Despre o marca(Citroen) care habar n-are sa-si faca propriile motoare si cumpara de la diversi:VW,Peugeot in comparatie cu VW care este un nume de referinta in motoare.Asta ca un amanunt..!O fi avand Citroen o istorie dar dupa parerea mea,una chinuita si tarata in spatele celor care le-au furnizat propulsoarele..!
    In ceea ce priveste "niponele",ai dat dovada clara ca te-ncalti cu fesu' si te-nvelesti cu cana'..!Din totdeauna,'niponii' au preferat sa copieze modele europene mai mult sau mai putin consacrate..!E o veche practica asiatica,doar la cateva modele mai de actualitate au facut exceptii dar in general sunt niste 'clone' a masinilor europene.Si poti vedea zilnic pe strada asa ceva..!Dar tu probabil ca inca esti plin de muci si julit in genunchi,deci nu vom fi asa aspri cu tine.Hai fugi la mami sa-ti sterga nasucu,ca iti intra in guritza..!
    1 0
  • parerea mea este ca se aseamana cu logan-ul
    1 1
  • Adrian
    tot pt. Alex
    Si inca ceva..."tehnoogie nipona"
    Poate ai vrut sa spui fiabilitate. Dar stii de ce sunt fiabile? Pt. ca au o elecronica din evul mediu, inca mai lucreaza cu tranzistoare. Deci cum e cu tehnologia nipona?
    1 0
  • tot yo
    Am scris aici doar ca spun ha ha ha (tin cu PT. Alex si tot pt. alex) ....si da are dreptate vw are un renume in motoare ff bune si tehnologii noi care sunt superioare celor nipone ca sa spun asa. p.s am golf si da am mers si cu citroen si cu peugeot...si da stiu oameni care au masinile astea si parerea lor despre ele.
    0 0
  • silvius
    citroen
    bah, inteleg ca nu seamana c1 cu golful 5, dar ia pune bah un c4 langa un golf ca tot sunt din aceeasi clasa si vezi cine castiga... eu unul tot c4 mi-as lua clar. nu mai spuneti de vw ca e the best one, sa fim seriosi, cel putin passatul e catastrofic si o spun din experienta mai multor prieteni care au patit-o
    0 1
  • johny BOY
    nu e bine cand vorbiti din "experienta" altora... D c credeti ca vw este superior altor marci (cele franceze de ex, luate in discutie)?? Ce motoare grozave au? TDi acelea zgomotoase, cu copnsum de ulei?? sau TFSi-urile, care nu au pic de cuplu... performante doar pe hartie... Passat, Golf V... Sunt la fel de "bune" ca toate celelalte... Lucrez in domeniu si credeti-ma ca le-am vazut pe toate...
    0 0
  • nasol
    Deci las-o balta. Golf arata asa de 30ani si asta e bine, nu s-au inspirat de nicaieri.

    Nu-mi place masina! Pentru ca GT-ul simplu e nasol de nasol. Turbina are un lag mare si livreaza puterea haotic si vulgar. GT Sport...ce au schimbat? au umblat un pic la aspect si finisari interioare? Clar va fi mai scump decat GT simplu, dar cred cu aceeasi motorizare. Nu va lasati incantati decat daca va place sa livreze puterea cu galme, ca un diesel.
    0 0
  • AbleDesign
    citroen
    tot citroen ti-ai lua?in cazul asta nu ai bani sa iti permiti.. un vw eu am un 206 sunt multumit de el la consum si cum merge dar daca as fi avut cu 4000 eu mai mult sigur mi-as fi luat vw,spui ca pasatul nou e jale.. eu pot spune ca fiecare firma are cate 1 model care e mai praf.. dar masinile bune frantuzesti poti sa le numeri pe degete la 1 mana:)stii tu vb aia... germani fac masini italieni paste... si francezi parfumuri:)
    1 0
  • VW - Citroen
    Eu abia astept sa mai vorbim peste 20 de ani si sa punem un c4 de-asta pe care-l ridicati toti in slavi si un golf5 unul langa altul...
    0 0
  • morbid
    raty
    cum frate sa spui ca un citroen c4 coupe este mai misto ca un golf 5 gt chiar gti....poate atrage putin prin exteriorul inovator....dar la interior citroen-l "sucks"...am mers cu ambele, nu se compara frate....cat despre masina nipona, nu as renunta la un golf 5 gt sau gti pt NOUL AURIS sub nici o forma....parera mea : REVENINTI CU PICIOARELE PE PAMANAT .....
    0 0
  • silvius
    citroen
    bah, c4 este ok cat timp il ingrijesti, pan' acu nu m-a facut unu cu golf 5.... sa-l stapanesti sanatos si sa il ingrijesti cum trebe, ne vedem pe asfalt peste 20 de ani @alex :)
    0 0
  • Golf = rulzzz
    Golful este foarte tare ! Daca a-si avea de ales intre Golf, C1 sau 101 CLAR a-si opta pt. GOLF ! iar Alex este un amre idiot =)) !
    1 0
  • tiganus
    golf 5
    este O MASINA REUSITA, PLACUTA DAR PRETUL EI POATE FI SI MAI BUN
    0 0
  • insane
    cum potzi sa compari VW cu o bicicleta de Citroen?!!
    Cum puteti sa comparati un VW Golf R32 cu o tenmtativa de bicicleta de Citroen C1 sau cu Peugeot 1101?!!?!! cand vreodata se aseamana VW cu Citroen sau cu Peugeot?? sunt diferite dn toate punctele de vedere!! cand o sa aibe Citroen sau Peugeot motoare de 3.2 / 184 kW / 250 CP?? mai ales pe C1 sau 1101?! cel care a scris ca se aseamana nu are nici o tangenta cu masinile! condu un Golf si apoi un C1 sau un 1101 si apoi fa un coment de ala!!
    1 0
  • asta e
    pana acuma golful a pastrat o arecare traditie de la golf 1 pana la 3 cu variantele GT GTi si GTd mai nou de la modelu golf 4 a aparut si R32 k sa fie tot pachetu vad k la golf 5 au bagat cam multe modele sport k sa zic... GT sport si prototipu ala sau ce naiba e w12 cu 650 de cai ... oarecum e bine sa aiba mai multe modele de unde sa aleaga lumea....da sunt deja cam trase de limba putin...oricum sunt curios oare o sa scoata mai mult de 10 modele din golf 6 care o sa apara :D
    0 0
  • citroen !?
    nu stiu care din voi e dealer citroen aici. dar sper sa termine cu aberatiile legate de vw vs citreon. induceti lumea in eroare aiurea :)
    0 0
  • laurentiu
    stiu care e treaba !!
    nu stiu cata minte iti mai trebuie, daca poti compara Citroien-ul si Peugeot-ul cu VW-ul, sau ce ai in cap !! eu cred ca asta este o alta reclama- diversiune a lui Tariceanu, sa-si vanda el Lastun-urile frantuzesti ! Si mai e o chestie: pretul reflecta calitatea !
    0 0
  • Squishy
    Pt. Alex
    Un singur lucru ma intreb.... Ce ai in cap mah baiete?
    0 0
  • VW Fan
    Parere
    Ce tot va dati mari cu citroenurile si alte masini franceze, in afara de cateva modele la peugeot, masinile franceze sunt ffff slabe,VW a cumparat si skoda asa ca o duce mult mai bine si astia care zic ceva de TFS-uri si alte modele de motoare, sa se abtina, tdi-urile sunt slabe ele, ca-s motoare pe motorina nu sunt sportive, incearca un motor pe benzina, un VR6 sa vezi cum ti se face pielea gaina cand apesi pedala, nu cred ca are citroenul asemenea minunatii de motoare, ati mers si voi cu un tdi si gata VW e varza, cine isi ia TDI- isi ia pt consum mic si pt ca e ieftin, daca vrei senzatii adevarate treci pe benzina.
    0 0
  • VW Fan
    *frantuzesti
    Apropo, pentru ala cu citroenul viteaz, ia pune-te cu un passat 4motion cu vr6 sau orice cu vr6 pe el, un corrado vr6 nu mai zic, te face muci, nici nu pleci de pe loc :))
    0 0
  • arbitru'
    de VW Fan
    Cel cu Citroenul poate este prieten cu tariceanu cat despre VW, eu am avut si am mers mai des la service decat un vecin cu dacia.
    0 0
  • g IV - c1
    ce tot bateti comparati frate g5 cu c1 sau 101...la ce, la culoare, jante, covorase ?!..nu poti compare 2 masini din clase total diferite
    0 0
  • STRONG
    mie imi place
    0 0
  • crystal
    super golf gt
    e super gt-ul,iar pt fanii de frantuzesti,nu pot sa le spun decat ca sunt niste necunoscatori si niste fraieri,pt.ca un adevarat cunoscator face diferenta intre made in germany si made in france(vezi logan).
    pa copii!
    0 0
  • mdeah
    Mi se pare mie sau e un pic uratzel!!!
    0 0
  • hardsoft21
    despre golfuri si alte masini
    Salutare la toata lumea care a postat pe acest blog.
    Am citit toate parerile si m-am amuzat pe aici, am zambit amar pe acolo si la final am spus ca poate este bine sa spun si eu ceva despre aceste masini.
    Cum sunt un lucrator in domeniu ( de peste 25 ani ) si prin mainile mele au trecut cateva zecisau sute de mii de masini pot sa conchid ca:
    - fiecare masina are punctele ei tari si pe cele slabe.
    - fiecare fabricant va copia de la concurenta ceva daca vedea ca acestora le merge bine cu un anumit model.
    - furtul de tehnologie sau design in domeniul auto este o problema veche de cand a aparut masina.
    Acum sa incerc sa detaliez putin si sa ma fac inteles de toata lumea.
    Germanii sunt recunoscuti pentru robustetea masinilor, francezii si italienii pentru frumusetea lor.
    In ultimul timp ( adica ultimii 20 ani ) au inceput sa lucreze la frumusete si nemtii - sa nu uitam problemele pe care le aveau nemtii acum ceva timp cand monopolul Broscutei care a adus VW in prag de faliment. Si sa nu-mi spuneti ca Broscuta era o masina frumoasa. Era ieftina si robusta. Masina omului sarac.De atunci au inteles si nemtii care este problema cu design-ul. Si au inceput sa se miste.
    Daca cineva doreste o masina buna atunci sa combine O CAROSERIE ITALIANA + UN MOTOR NEMTESC + UN INTERIOR FRENTUZESC si asa va obtine masina de vis.
    Asta daca vorbim de producatorii de pe vechiul continent.
    O sa spuneti ca francezii nu sunt cei mai tari la interioare si aranjamente de masini. Sunt cei mai futurishti. Priviti Renault 11, Peugeot 205, Citroen ( oricare varianta )- ei mereu au prezentat interiorul masinii ca pe ceva iesit din comun. De mult timp francezii fac ceva extra la interior ca este punctul lor forte.
    Cam atat despre masini. Cat despre cei care spun ca au avut si au facut, imi rezerv dreptul sa le spun sa-si mai tina parerile in cap si mucii in batista.Ei sunt utilizatori si nu cei care intretin masinile. Legat de faptul ca sunt super DESTEPATI, le stiu pe toate si-si dau cu parerea in stanga si dreapta, ca se pricep si de fapt nu stiu nimic, ar fi cazul sa-i intrebe pe cei care le intretin si repara.
    Oare acesti "filozofi/filfizoni" stiu ce trebuie sa faca un mecanic ca sa schimbe cureaua de distributie la un VW, BMW, Porsche sau alte masini? La unele modele trebuie sa dai motorul jos ca sa ai acces la cureaua de distributie.
    Pt un mecanic, masina cea mai buna este aceea care este gandita astfel incat sa poti sa lucrezi la toate piesele si sa nu dai jos nimic de pe ea.
    Este o chestie ideala si nu cred ca se va realiza.

    Dupa acest discurs ( poate inutil ) cred ca este cazul sa se gandeasca fiecare la ce-i permite buzunarul si sa-si cumpere ceea ce isi doreste si isi permite. Fiecare primeste atat cat da.

    Va urez o zi buna si invatati sa respectati si "parerile" interlocutorilor dvs. Fiecare are dreptul sa aibe o parere si suntem obligati sa-i acceptam parerea ( buna sau rea )
    0 0
  • golf
    M-am cam saturat de zecile de variante de golf care incep cu GT si care nu se prea deosebesc cu nimic la design. Deja nici nu mai stiu care cum se numeste. Iar pt. "insane", uita-te frate ce face citroen in wrc si cand vad un golf pe-acolo, mai vorbim...
    0 1
  • testatoru
    pt. hardsoft 21
    asa tati, zile tu tati
    0 0
  • Architrion
    Parere pertinenta_Hardsoft 21
    In sfarsit am citit si eu o parere pertinenta aici, cea a lui Hardsoft 21.
    Sunt enervanti mai ales fanii vw, judeca grosier. Masinile germane sunt excelente, e adevarat, dar referindu-ne la BMW, Mercedes si Porche. Si chiar si ele au mai dat rateuri. VW are o politica de marketing extraordinara, fiecare miscare a lor, fiecare restilizare a modelelor este amplificata la maximum. Si apropo de design vw, de ceva ani nu fac altceva decat face-lifturi la modelele lor! Priviti prin comparatie Opelul, tot germani, dar care au luat in serios problema designului.
    0 0
  • long live vw
    am citit parerile voastre.....cred ca nu ati mers niciodata cu un Golf V. Eu am un Golf V GTI Edition 30 si inainte un Golf V GTI si am mers si cu alte masini din aceeasi clasa...si credetin-ma...nu prea poti sa faci comparatie !!

    Eu zic sa mergeti cu un Golf V inainte sa comentati asa de el !!
    0 0
  • Opel
    Opel Sucks ma!
    0 0
  • VW Fan
    Volkswagen
    Volkswagen a fost si va fi "masina poporului", o masina simpla, super fiabila si care da tot ce poate in orice viteza, este o masina pentru cei care nu-s permit sa schimbe piesele o data la 2 luni, asa ca nu va mai luati de design, sunt modele care arata impecabil si altele care sunt modeste, fiecare cu gusturile lui, dar la fiabilitate nu prea aveti de ce sa va luati.
    0 0
  • bastardul
    wv
    am rulat cu wv de 116 cai...in toate modurile posibile,fara nici o problema 1 an jumate,30000...fara sa schimb nici o piesa.....in rest .nimic,merge in orice mod vrei chiar daca este diesel...la plimbare sau sportiv...nu face diferenta
    0 0
  • CATALIN
    GOLF 5
    BAIETI CONDUC UN GOLF 5 DE UN AN, AM AVUT SI GOLF 3 1,8 GT SI GOLF 4 1,9 TDI 130 CP,CREDETI-MA PE CUVANT DACA CONDUCI UN GOLF VREI SA CONDUCI NUMAI MASINA ASTA ESTE SPECIALA,IN CE PRIVESTE COMPARATIA CU CITROEN ,PEUGEOT NO- COMENT ,VORBIM DE MASINI NU DE CARCASE
    0 0
  • giovanni
    bmw
    habar nu aveti ce inseamna o masina adevarata!
    pt. cei care cred ca numai nemtii fac masini, multa muie! iar pt. cei care cred ca o masina inseamna si altceva(stil, eleganta,rafinament),toata aprecierea noastra, de la ZARAZA!
    0 0
  • masini
    are dreptate Giovanni, eu am ferrari f40 si cred ca am spus totul!!!!!!!!!!!
    bune masini la nemti, dar conteaza stilul!!!!!!!!!
    0 0
  • robertto
    golf
    ...deci,cu tot respectul pt simpatizantii "masinilor"frantuzesti =)))desi astazi(6 iulie 2007)miam comandat primul model d golf gt sport,2.0tdi-170cai,din bucuresti,o sa incerc sa fiu obiectiv...astept cu nerabdare p oricine cu orice citroen sau peugeot sa ne tragem...masinile nemtesti sunt MASINI,restul sunt laba...am mai avut un ford mondeo d 2.0 130cai,care rupea norma,un passat v6 d 190 cai(din pacate dupa c mam oprit in stalp,nam mai putut sa salvez decat rotile p spate),iar acuma am un volvo s60,2.4,175 cai.o sa postez p blog un msg cand o sa imi fie livrat golful si cei care doresc sa le umilesc masinile frantuzesti sa ma caute...
    0 1
  • de florin
    nu sunt fan vw, dar daca ar fi da aleg intre golf GT si 5 masini frantuzesti din aceeasi clasa - alegerea ar fi golf GT.
    Am avut un Peugeot 206 2.0 Hdi (bine ca l-am vandut !!!) care semana cu o blonda - frumos si prost !
    0 0
  • despre ratati
    ...o sa incep prin ai atrage atentia lui jaimz ca e un ratat,iar exemplul lui cu citroen in wrc e total p langa subiect(bah copil prost c esti,ai macar idee c motoare au citroenurile din wrc???aici se vb despre citroenurile intalnite zilnic p strada)...ajea daca e,pot sati dau si io un exemplu"nam vazut nici un citroen in DTM",IAR ACOLO SNT MASINI D MASINI PUTOIULE...acuma...draga silvius,nu vreau sa t intreb decat daca ai carnet?pt ca atata timp cat tu spui ca ai c4 si nu tea facut nimeni cu golf 5,inseamna ca poate tu ai 150 cai p c4 ala(modificat ,nemodificat,nu cont)si teai tras cu un golf 5 d 105 cai...am dat un exemplu...ajea ...deci,credema ca nu are citroenul motor mai puternic ca vw,si nu t mai lauda atata cu c4 ala al tau,ca io personal t fac si cu un vw polo.ne tragem prin bucuresti si iti arat ca ma pis p tine...conteaza si soferul prietene...ajea...acuma dragul meu robertto ...am inteles ca ai avut masini d masini,e putin p langa subiect dar macar ai cu c sa t mandresti...ahhh...si vroiam sa va mai spun ca si eu am vreo 3 ferarri f 40,d toate marimile d la burrago=)))...bah xman,ne lasi??? io am lamborghini...v-am poopat,mult respect pt cei care au habar c inseamna o masina,si muie celor care aprecieaza "trotinetele frantuzesti"...adevarul e ca atunci cand nai bani nici macar sa t caci in centru,e mult mai frumoasa o masina d 9000 d euro decat una d 27000...
    0 0
  • golfu bate c4
    am avut primul c4 coupe din Oradea si momentan am un golf gt. C4 pot spune ca e o masina frumoasa cu mute inovatii dar cam atit. din punct de vedere a fiabilitatii si a materialelor folosite in interior si a felului in care cei de la top motor sau de la CITROEN ROMANIA TE TRATEAZA, CA SI CLIENT, LASA DE DORIT!!! GOLFU GT II NET SUPERIOR LA MOTORIZARE, FIABILITATE MATERIALE FOLOSITE IN INTERIOR! CE NU IMI PLACE IN MOD SPECIAL E DESIGNU.
    0 0
  • golf gt
    in noiembrie imi comand un gt tsi 170 cp. sunt f. curios cat o sa tina motorul asta. mi-e tare teama sa nu ajung in batista cu el. oricum...de luat tot mi-l iau
    0 0
  • de alex
    cat naiba e un golf gt??????????scrieti si preturile.....!!!!ciao!
    0 0
  • golf gt
    noul golf gt tsi... 22285 euro. fara alte obtionale.
    cel diesel (170 cp) 24300 euro.aproape cat gti-ul.
    0 0
  • motor
    Volkswagen nu prea tine motoru mult ..mai bn va cumparati mithubishi nici nu se compara cu atia de la Volkswagen si plus asta au motarele mais ilentioase si duc mai mult
    0 0
  • motor
    motorul de pe mithubishi lancer asta nou este ghici?! ai ghiciiiiit... vw golf 5.
    volkswagen golf 1 a aparut prima data in 1974... si inca le mai vezi pe strada. zi-mi tu " alale" ce masina din categoria golfului are vechimea asta? iar tu zici ca motorul de pe golf nu duce mult?! esti cam gogoasa la istorie.
    intr-un showroom din amsterdam shade la loc de cinste un golf 2 cu 644000 km la bord...iar tu zici k motoru nu duce mult?!
    0 0
  • rajkapur
    multi km -pentru paul
    644.000 km t-i se par mult? eu am un vecin care a avut tico si a facut taxi pe el. l-a dat cand a ajuns undeva dupa 600.000...si stiu multe exemple de alte masini care au peste 500.000 km (banalul cielo, ford sierra 2.3d-motoare peugeot,etc..)
    voi cati km credeti ca au la bord masinile astea din anii 80-90 ce circula la noi in tara? 100.000 km cum zic cei care le vand? hai sa fim seriosi.. eu am matiz din 2002 si am 230.000 km reali. si nu fac taxi. iar cand vad in ziare ca majoritatea la masinilor din '99-2001 care se vand sh scrie un kilometraj intre 40-80.000 km ma bufneste rasul.. ok. mai sunt si exceptii de masini ingrijite.. hai sa zicem ca 20%.. dar toate.. hehe..sa nu mai discutam de dubitze.. aici e un bar unde se aduna soferii de marfa .. majoritatea pe 3.5 tone.. putini sunt cei care au sub 1.000.000 km.. asa ca ce facem? lasam oamenii sa creada povesti cu zane ca cand se duc in targ si isi cumpara masina cu 60.000 km, impecabila, adusa de 3 zile din germania...??? precis.. poate 260.000..
    asa ca motoarele rezista, nu-i bai..
    0 0
  • golf gt
    dar de cate ori si-or fi schimbat aia piesele de pe motoarele alea de au ajuns la 500000, 600000 km?
    0 0
  • exquisite
    golf gt sport
    claasa premium va zice ceva? eu deabea miam comandat un golf gt sport la 170 cai full option...nu se compara raportu calitate pretz cu niciuna dintre masinile amintite si asta e foarte important....uitate la masinile frantzuzesti cum tzin la pretz(dak tzin) si ce discounturi dau dealeri ...la vw NU SE DA DISCOUNT...pt cunoscatori asta chiar inseamna ceva;) asa ca va rog dak nu e vb de audi care surclaseaza vw nu mai vb de alele ca nare sens;)
    0 0
  • andrei
    am o rugaminte
    va rog raspunedetzi si mie la urmatoare intrebare...am facut comanda la golf 5 gt sport r line din inceputul lui noembrie mai exact pe 1 si suntem in 27 si masina nu mia venit!!!!!!avetzi vreun raspuns....putetzi sami datzi vreun sfat? care e termenu de livrare?! va rog foria_69@yahoo.com cine ma poate ajuta
    0 0
  • pastila
    nu exista comparatie
    bai fratilor lasa-ti pustii astiqa corditi....masinile frantuzestiau au motoare putin mai puternice decat masina de cusut...safim seriosi
    1 0
  • ma cam pricep la masini,aceasta este una dintre preferatele mele din toate punctele de vedere,numai ca pretul este cam mare pt un golf.Dar totusi ii felicit pt consum si ce pune in standard.
    0 0
  • vai de voi
    Dupa ce am citit post-urile voastre, imi pare rau ca niste persoane care nu stiu sa scrie corect si se exprima deplorabil vorbesc despre masini de zeci de mii de Euro. Niste ignoranti, care nu-si respecta propria persoana, dar isi permit sa faca analize si sa dea sfaturi. Luati credite si platiti jumate din salariu pentru Golful vostru. La un asemenea efort financiar, e normal sa-l ridicati in slavi, doar nu o sa spuneti ca e prost. Se pare ca masina ocupa un loc mult prea important in viata voastra. Un sfat: invatati sa scrieti! E greu dar merita. Opinia voastra va fi luata in considerare daca o ortografiati corect, altfel interlocutorul va asculta doar din bun-simt.
    0 0
  • Adrian4u82
    MKV GT Sport
    Am Gt Sport-ul din noiembrie 2007 cu aproximativ 35.000 km....
    Masina merge brici! Nu am ce sa-i reprosez!
    Foarte multi au strambat din nas cand le-am zis ca am 1.4 cmc cu 170 cp, asta pana sa-i "dau" o tura cu bestia in blana de oaie.......
    Restul nu mai conteaza..........
    0 0
  • ...
    si eu conduc un golf 5 gt sport 1.4 tsi si sunt mai mult decat multumit de el, nu am facut credit si nici nu am platit 1/2 salariu pt el, si cu toate astea mi se pare o masina buna.e pacat ca lumea este asa extremista si favorzeaza anumite masini excesiv si pe altele exact inves.e normal sa fie masini mai bune si masini mai proaste pt buzunarul si gusturile fiecaruia.cine zicea ca a fost mai des in service cu golfu decat vecinu cu dacia nu stiu de ce se mira, dacia are doar o oarecare fiabilitatea in rest nare nimic: motor, design, confort; e o cutie pe 4 roti. pt cei care sufera mai sus de masini precum ferrari am o intrebare: unde conduci tu masina asta? in aglomertia din bucuresti cu 5 kmph? iti bati joc si de tine si de masina :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru