Un nou propulsor diesel pentru Peugeot 407 Coupe

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 16.08.2007
Peugeot a anuntat un nou nivel de echipare si un propulsor diesel de 2.0 litri pentru 407 Coupe.

Dupa ce ieri va anuntam ca Audi va opera o schimbare in gama de motorizari a modelului A3, revenim astazi cu informatii despre francezii de la Peugeot care au anuntat o modificare asemanatoare pentru modelul 407 Coupe.

Constructorul francez a introdus un nou motor diesel botezat HDi 136, care se remarca prin emisii CO2 mult mai mici (156 g/km) si un consum mixt de 4.9 litri/100 km. Cu acest motor sub capota, coupe-ul francez poate atinge o viteza maxima de 207 km/h si poate sprinta de la 0 la 100 km/h in 10,1 secunde.

Cu ocazia lansarii noului propulsor, constructorul francez a anuntat ca va revizui intreaga gama a modelului 407 coupe cu un singur nivel de chipare, Sport, si patru versiuni de motorizare. Astfel, clientii vor putea alege noul 2.0 HDI 136, versiunile pe benzina de 2.2 litri si V6 de 3.0 litri (toate cu cutie manuala) sau dieselul V6 de 2.7 litri HDi (cutie automata).

Noul nivel de echipare Sport include jante din aliaj, faruri cu xenon, oglinzi retrovizoare cromate, cruise control, limitator de viteza, senzori de parcare si geamuri laterale laminate.

La interior pasagerii se vor bucura de climatizare bi-zona, inchidere automata a usilor, navigatie prin satelit de tipul RT4, senzori de lumina si ploaie, sistem electronic de control al stabilitatii (ESP) si senzori care indica presiunea pneurilor.

Versiunea de baza a coupe-ului 407, motorul pe benzina de 2.2 litri, va avea un pret de pornire de 28.818 euro, in timp ce clientii care vor opta pentru noul HDi 136 de 2.0 litri vor fi nevoiti sa scoata din buzunar 29.505 euro.

Comentarii (1)

  • valentin
    superba masina
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru