Un nou sef design la Cadillac

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 20.08.2007
Divizia de lux a constructorului american GM l-a numit pe Clay Dean in functia de director de design Cadillac.

Cadillac a anuntat noul director de design global al modelelor sale. Este vorba despre Clay Dean, director de design la GM din 2004, responsabil pentru look-ul modelelor de clasa medie. Dean este angajatul GM din 1988 si in tot acest timp a ajutat la dezvoltarea unor modele celebre in Statele Unite ca Saturn Sky, Chevrolet Cobalt si HHR, precum si noul sedan Malibu.

Oficialii Cadillac au fost impresionati de premiul "North American Car of the Year", obtinut de Saturn Aura, model asupra caruia Dean si-a pus foarte mult amprenta. Se pare ca aceasta performanta a fost un factor hotarator pentru alegerea sa in noua functie.

Clay Dean va avea in subordine o echipa de designeri talentati si va superviza dezvoltarea unui nou sedan Cadillac, pozitionat sub CTS, si a unui posibil crossover.

Comentarii (2)

  • bavariarent.ro
    super
    si asa multe modele cadillac erau tari rau...acum vor iesi unele dementiale.super!
    0 0
  • prudentul
    sper in schimbare
    CTS-ul nu mi-a placut deloc: faruri deloc inspirate si botul retezat, de parca li s-ar fi terminat brusc tabla atunci cand l-au facut. Plus prea mult plastic ieftin la interior.

    Saturn Aura arata mai mult decat OK.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru