Un nou Volvo V70R? Nici vorba!

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 07.02.2007
Suedezii de la Volvo afirma ca nu va exista o noua versiune R a viitorului V70, cea actuala completand perfect gama.

Volvo a ales sa nu inlocuiasca actuala versiune supersportiva a lui V70 cu una noua in urma lansarii noi generatii a modelului suedez. Scandinavii afirma ca versiunea de 280 de cai va ramane aceeasi si dupa ce noul V70 isi va face aparitia pe piata. Volvo a mai rasturnat un zvon: cel conform caruia va exista o versiune a lui V70 bazata pe motorul V8 de 4.4 litri prezent pe S80. Ei bine, desi cele doua modele sunt foarte apropiate din punct de vedere tehnic, noul V70 nu va beneficia de aportul acestei motorizari.

In aceste conditii, viitorul gamei R de la Volvo ramane un mister. Totusi, zvonurile scapate dinspre constructorul suedez afirma ca va exista in curand o versiune supersport a lui C30, denumita chiar C30R, care se va bate pe acelasi segment cu Audi S3. In schimb, viitorul lui S60R este mai putin clar in conditiile in care Volvo ar putea renunta chiar la intreaga gama S60.

In aceste conditii, este foarte posibil ca S40 sa creasca in dimensiuni si sa devina astfel rivalul oficial al lui BMW Seria 3.

Astfel, o versiune R a lui S40 devine din ce in ce mai posibila.

Comentarii (2)

  • volvo
    numai bullshit-uri scrieti aici bozmeg, parca volvo mergea bine(voi ati zis in discutia despre ford motor co.) si acum renunta la s60 si creste s40 in dimensiuni...ei va spun eu ca cei de la volvo au facut s40 mai mic in 2004 tocmai pt ca au fost introdus s60 si se gandeau asa:s40 sedan-v50 combi, apoi s60 sedan si v70 combi si limuzina s80.de la faza ca se renunta la v70r faceti presupuneri ciudate!
    imi place ca primesc pe email in fiecare zi stiri de la voi, dar uneori asa le tot presupuneti ca mancam pe vrute pe nevrute varza a la cluj! si volvo este o companie de la care se pot lua multe exemple!deci va rog putin respect!
    0 0
  • Morcik
    Zici tu?
    Vom trai si vom vedea. Pana una alta, aceasta presupunere a fost publicata de multe organizatii serioase de presa auto din europa. Nobony knows, insa ceva imi spune ca oamenii astia nu presupun fara a sti ceva deja.

    Si pentru informatiile tale, sa stii ca Volvo a pierdut in 2006, nu a fost deloc pe profit.

    Hai sa asteptam si sa nu injuram articolele aiurea. Dam dovada de golanie ieftina.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru