Un politist american s-a amendat singur

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 23.02.2007
Un politist american si-a dat singur amenda dupa ce a depasit neregulamentar un autobuz scolar.

Dick Knoebel, un politist american, a depasit un autobuz de scoala in mod neregulamentar si pentru acest lucru si-a scris singur o amenda de 235 de dolari si o penalizare de 4 puncte.

Politistii fac lucruri bune in fiecare zi, doar ca faptele lor nu sunt relatate. La televizor vedem numai stiri negative despre politisti”, a declarat Knoebel, politistul din Milwaukee.

Comportamentul americanului a generat simpatie in toata lumea, acesta fiind felicitat de oameni din Thailanda, Noua Zeelanda sau Rusia. Mai mult, doi admiratori ai sai i-au trimis bani pentru a-si putea plati amenda.

Comentarii (7)

  • Vom vedea asa ceva si pe plaiuri mioritice vreodata?
    Probabil peste 5.000 de ani!
    0 0
  • nelu badea
    Un politist american s-a amendet singur..
    Ca oriunde in lume cred ca sunt si oameni cu simtul datoriei in schimb acestia sunt eclipsati de ceilanti care fac ca totul sa para bine facut decat la suprafata!Intodeuna majoritatea invinge minoritatea.Traim intr-o lume imperfecta in care banul este cel care decide ce este bine si ce este rau.Din pacate nu cred ca in urmatorii 100 ani se va schimba ceva.Pacat!
    0 0
  • Lucian
    Sunt sigur ca l-au filmat pustii din autobuz cu mobilele si asa a fost obligat sa-si traga singur amenda ... nu mai credeti in Mos Craciun ma copii!
    0 0
  • da exista si la noi in romania astfel de politisti sau cel putin au existat. in lupeni jud hunedoara a fost un politist care si-a amendat aproape toate rudele fara nici o discriminare :)) si auzisem la un moment dat ca si pe el chiar :))
    0 0
  • hmmm
    parca imi si imaginez...Conducea politistu' linistit masina pe strada, cand..deodata..apare un autobuz de scoala pe dreapta, pe care, fara voia lui, il depaseste...zicand...."Offf..Doamne..ce idiot sunt! Cum de nu l-am vazut?! Bine macar ca am permisul la mine! Acum trebuie sa imi dau amenda! Ce ghinion am ca..m-am vazut! :) " Hai sa fim seriosi.
    0 0
  • AndreiRN
    Integritate
    Integritatea si corectitudinea sunt elemente din ce in ce mai rare.
    Hai sa ne uitam fiecare la noi si .....
    0 0
  • adrian ir
    un politist corect, dar dement
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru