Un roadster mai nervos de la Irmscher

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 24.08.2007
Casa de tuning Irmscher a dezvaluit cea mai noua creatie a sa: un Opel GT mult mai agresiv.

Tunerii germani de la Irmscher si-au indreptat atentia asupra unui roadster abia lansat in primavara acestui an. Este vorba despre modelul Opel GT, care a primit un look mai agresiv si un propulsor mai puternic.

Tunerii au instalat un nou sistem de evacuare si au modificat ECU-ul pentru a reusi sa smulga 315 cai putere din propulsorul standard de 2.0 litri. Manevrabilitatea a fost si ea imbunatatita prin reducerea garzii la sol.

La exterior partea frontala a devenit mai agresiva prin adaugarea unei buze spoiler-ului fata. Pachetul vizual este completat de jantele de 19 inch din aluminiu echipate cu pneuri 245/40 ZR si cele doua tevi de evacuare cromate. La interior clientii se vor putea bucura de scaune si volan imbracate in piele.

Comentarii (7)

  • Este cea mai urata masina pe care am vazut-o de curand! opel in Germania, este privita ca ultima masina adresata oamenilor saraci si care nu isi pot permite mai mult... dar si asa, enjoy Opel :))
    0 0
  • cam prea joasa pr Ro, dar mie-mi place masina... si Opel in general.
    0 0
  • Inainte sa ziceti ca sunt ultimele masini si alte chestii mai bine ati conduce asa o masina. Si dupa aia mai vorbiti. E o firma care a inceput sa urce considerabil. De altfel Zafira e prima masina superioara unui model asemanator de la VW - Touran. Iti ofera la aprox 1500-2000 euro mai putin dotari identice si chiar superioare fata de Touran (Auzi la ei MPV de serie dotat cu roti de 15"?).
    0 0
  • mda....
    Legat de primul comment, nu ma pot abtine sa nu comentez...inevitabil. Sincer, ca si brand, nu valoreaza extraordinar, hai sa zicem ca e un brand popular, primit bine pe unele piete, si pe altele prea dezvoltate privit ca si codas. Din intamplare detin un automobil Opel, as scapa de el si maine, dar nu pentru ca e Opel, ca e nasol si ma lasa la greu, e acceptabil, as scapa pentru ca am intors capul la masini gen Mazda/Honda/Toyota. Ca valoare observ ca , calitatea tinde sa se schimbe si preturile raman la un nivel foarte bun, adik dai cam cat face, pentru Romania e acceptabil. Dar sunt off-topic si nu e bine. Legat de Opel GT, sincer ofera foarte mult ca si performanta la banii ii dai. Si, ca opinie personala, designul mi se pare unul foarte reusit pentru o masina de genul ei. E chiar OK, mai mult si modelul prezentat in articol. Nu mi-ar pica rau un model de asta in garajul meu...Stima !
    0 0
  • !!!!
    am fost intotdeauna fan opel pentru ca am avut 2 modele si inafar de probleme la partea de tablarie , au fost geniale . motoarele pe benzina merge ca unse sute de mii de kilometri . Cat despre acest model de GT , mi se pare ca la partea din fatza cromul este de prost gust , in rest masina este foarte reusita si mi-ar placea sa am shansa macar sa testez unul !!


    O zi geniala !!
    0 0
  • lynser
    .....una calda una rece
    opelul din imagine de la irmscher chiar arata bine, iar ca sa scoti 315hp dintr-un motor de 2.000cmc trebuie admirat...iar irmscher ramane irmscher, poate nu multi ati auzit de tunerul german.in alta ordine de idei, intr-adevar opel trece de ceva timp printr-un con de umbra ca imagine si stil(culminand dupa parerea mea cu astra II clasic-acea masina care nu spune nimic atunci cand o vezi pe strada si la care compatriotii nostri s-au inghesuit sa o cumpere), care par sa reinvie odata cu noul astra GTC.cat despre restul comentariilor legate de opel(mai mult sau mai putin la subiect), pe unii dintre voi, v-as sfatui sa mai puneti mana pe o carte de istorie a automobilului sa o mai rasfoiti, asa ca si cultura generala.....in rest rabdare si bafta!!!
    0 0
  • Megane
    poate
    Opel sucks, conform opiniei mele. Voi puteti sa va luati, dar va rog... asta nu e stire de tuning! ca si cum pui la carutza trei cai si jumatate :-p
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru