Un sofer brazilian a adunat amenzi de 2 milioane $

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 26.09.2008
Politia din brazilia a arestat un sofer care a adunat in 7 ani amenzi in valoare de aproape 2 milioane dolari.

Esential

1.800.000 de dolari este valoarea totala a amenzilor pentru viteza stranse de un brazilian.

Politia braziliana a prins un infocat iubitor al vitezei care a adunat in decursul mai multor ani amenzi in valoare de 2 milioane de dolari, sustine presa din Brazilia.

Soferul in cauza conducea o masina veche de 12 ani in Sao Paulo. Timp de sapte ani a incalcat frecvent limitele de viteze, dar nu a fost arestat niciodata, din cauza faptului ca masina nu este inregistrata pe numele lui.

Presa braziliana sustine ca masina care valoreaza circa 6.500 de dolari va fi scoasa la licitatie daca amenzile in valoarea de 1.8 milioane dolari nu vor fi platite in termen de 90 de zile. Numele soferului in cauza nu a fost facut public.

Via | Canada.com

Comentarii (7)

  • andrutzu08
    sal
    tare
    0 0
  • sigur plateste amenzile
    probabil valoarea amenzilor este cumulata cu doanda cam tarziu dupa 7 ani sesizarea in caz de neplata a amenzilor, si amenintarea cu scoaterea masinei la licitatie.. sa fim seriosi daca ai 1.8 mil dolari exact primul lucru care l-ai face ar fi sa platesti amenzile dupa 7 ani.. :)
    0 0
  • hehe
    ...... eu as plati amenzile de 1.8 mil ca sa nu-mi dea la licitatie masina de $6500 ...:)
    pai amenzile de viteza se dau pe numele soferului nu ale masinii ..... si ar fi trebuit sa fie oprit zilnic de organe care este vigilente deobicei si actioneaza in baza la faptu si la ordinea legii care este ...
    0 0
  • nu prea as crede
    daca faci un mic calcul vin cam 800-900 /zi (doar nu mergea mereu .. o mai baga si in service) sincer ... pare cam absurd ..io zic ca i au umflat nota !
    sau erau 2 si faceau cu schimbul =))
    0 0
  • lol ce idiot :)))
    0 0
  • tare
    si la noi este cazul din moldova nimic despre el ?
    0 0
  • Cam mult totusi...
    Agentul Tuzgureanu a raportat "ca acest incident, care este, nu este nimic esit din comuna, actiunea pretec-andu-se la sat". Mai departe a spus "ca amendele, care este date conducatorului auto, este cu tot cu dobande si penalitati de intarziere. Am discutat cu judecatorul de la Parchetul de pa langa Judecatoria Curtii de Apel Constitutionale, ca acest individ sa faca, pe o perioada de 37 de ani, 3 luni, 12 zile si 6 ore, munca in folosul comunitatii."
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru