Un SUV sportiv la SEMA: Cadillac Escalade Sport

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 30.10.2007
Cadillac aduce la SEMA o versiune concept sportiva a celebrului SUV Escalade, capabila sa dezvolte 550 de cai.

La cel mai mare salon de tunig ce va avea loc la Las Vegas, nu putea lipsi un SUV cu accente sportive. Cadillac Escalade Sport Concept este solutia americana impotriva modelului britanic Range Rover Sport.

SUV-ul american de lux a primit un bodykit nou care include spoilere fata si spate redesenate precum si noi fante laterale de aer. Look-ul agresiv este completat de jantele uriase de 24 de inch, tevile de esapament cromate si pragurile laterale. Tinuta de drum sportiva este imprimata si de suspensia sport modificata care coboara garda la sol cu cativa centimetri.

La interior pasagerii sunt tratati cu finisaje de lux, scaune sport Recaro de tip scoica, bord si tapiserie imbracate in piele, o consola centrala si instrumente de bord modificate precum si pedale din aluminiu.

Sub capota Cadillac a amplasat un propulsor V8 care dezvolta 550 de cai putere si este conectat la o transmisie automata 6L80 cu sase rapoarte. Pentru a putea struni o astfel de putere, un pachet de frane profesionale au inlocuit sistemul standard.

Comentarii (3)

  • bRRRRRRRRRRR
    Mama mia , da` urit mai e .................
    0 0
  • prudentul
    hop şi eu
    "A înlocuit sistemul standard", nu "au înlocuit...".
    0 0
  • AUTOBUZ!!
    "Cadillac Escalade Sport Concept este solutia americana impotriva modelului britanic Range Rover Sport"... dacaamericanii chiar cred chestia asta sunt cel putin PATETICI!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru