Un TT foarte special

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 28.11.2006
Tuning fara cai-putere in plus si fara modificari estetice exterioare. Este posibil? Studentii suedezi de la Swedish News Agency sunt de parere ca da.

Aveti in fata un Audi TT tunat inedit. De ce inedit? Pentru ca acesta nu dispune de niciun element aerodinamic aditional si de nicio modificare a motorului care sa ii adauge cativa cai-putere sub capota. Exemplarul din fotografii este rezultatul proiectului "The Tailormade Audi", dezvoltat de cativa studenti suedezi ai Swedish News Agency in colaborare cu Bang&Olufsen, Georg Jensen si cu alte cateva companii locale.

Si totusi, ceva s-a schimbat. In portbagaj avem la dispozitie un suport compartimentat acoperit cu piele portocalie care gazduieste o umbrela, elementele necesare unui picnic si o sticla de sampanie. Cea mai interesanta aparitie este insa noua placuta de inmatriculare care in locul numerelor vopsite traditional vine cu litere si cifre electronice, redate prin leduri. Principala motivatie? Faptul ca ledurile sunt mai vizibile pe pozele radarelor.

Sunt de notat si interiorul retractabil al eleronului, de aceeasi culoare cu pielea din portbagaj, si interioarele ramelor portierelor, care primesc o tusa personala din partea designerilor olandezi.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru