Un tuner american a realizat un pachet complet de modificări pentru Honda CR-Z

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 04.08.2010
Americanii de la Fortune Motosport sunt primii care au realizat un pachet de tuning complet pentru Honda CR-Z, primul hibrid echipat cu o transmisie manuală cu şase rapoarte.

Tunerii de la Fortune Motorsport au anunţat că vor prezenta un pachet de tuning complet pentru Honda CR-Z la ediţia din acest an a Salonului SEMA. Salonul SEMA este o expoziţie anuală care are loc în Las Vegas şi este cel mai important eveniment de acest gen din Statele Unite ale Americii. În cadrul acestui salon sunt prezentate atât modele modificate de persoane private, cât şi realizările unor tuneri americani. Vizitatorii pot observa şi numeroase echipamente şi componente oferite spre vânzare.

Versiunea modificată a lui Honda CR-Z este realizată de Fortune Motorsports în colaborare cu echipa de la Tjin Edition Roadshow. Pentru moment, tunerul din California nu a prezentat decât o imagine teaser a noului pachet de tuning pentru CR-Z şi a dezvăluit numele partenerilor săi care au furnizat componente pentru acest model. Printre aceştia se numără ADV.1, Falken, Air Lift,Status Racing, JD Motorsports, STACK, MagnaFlow, Webasto, Shinzo Media, StreetGlow, Wraptivo şi Royal Purple.

Singurele elemente pe care le putem observa din noul pachet sunt jantele ADV.1 şi o parte din noua bară de protecţie faţă, care a primit o buză inferioară şi prezintă un design mai agresiv.

Motorul cu combustie internă al lui Honda CR-Z dezvoltă o putere maximă de 124 CP la 6.100 rpm şi un cuplu motor maxim de 145 Nm la 4.800 rpm, iar motorul electric al acestuia dezvoltă 14 CP. Modelul nipon este primul hibrid din lume care beneficiază de o transmisie manuală cu şase rapoarte. Honda CR-Z accelerează de la 0 la 100 km/h în 10 secunde, în timp ce viteza maximă a acestui model este de 200 km/h. Masa lui CR-Z este de 1.245 kilograme, iar consumul mixt de carburant este de 5 litri la sută.

Via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru