Comentarii (4)

  • Polanda
    Polonia sau Polanda? Hotarati-va odata...
    0 0
  • Marius
    Despre viitorul auto
    Deocamdata combustibilii s-au ieftinit, pe fondul cererii scazute, datorate acestei crize economico-financiare.Peste 1-2-3 ani, pretul va creste fantastic de mult. Considera ca prototipul Diesotto de la Mercedes este ceva absolut demential.Cu asta reusesc sa-i "ingenuncheze" la capitolul tehnologie pana si pe mafiotii italieni de la Ferrari.
    In viitorul apropiat, ca sa impace si capra si varza, producatorii auto vor apela la motoare hibride (motor clasic mic si compact + motor mic pe baza de baterii).
    In viitorul indepartat, batalia suprema a motoarelor se va da intre motoare pe baza de baterii vs. motoare pe baza de hidrogen (pila de combustie)

    Totusi, faza e ca si acum se pot face chestiile astea. Dar....cine te lasa sa scoti pe piata asa ceva? Exista petrol, exista deci pretext de a face razboaie si experimente, exista prosti care cumpara si pierd bani grei la fiare care apar "upgrad-ate" de fapt la 5 ani, exista statul care impoziteaza la greu combustibilii si unde smecherii toaca niste bani in prostie, exista multe chestii.
    Deci, totul e un business, totul e o vrajeala. Simplu ca "buna ziua". :P
    0 0
  • AndreiRN
    Monopol
    Cum a zis si Marius soluti technice sunt cu gramada pt masini mai eficiente dar cum sa se impozeze soarele sau aerul sau apa?
    Motorul in 6 timpi, motorul cu aer, motoare electrice solare, motoare cu biodiesel, etc s-au testat si s-au dovedit superioare si eficiente dar atat guvernele cat si firmele mari nu au interesul unui consum redus de combustibil. Solutiile vor aparea de la mici firme sau indivizi care refuza sa urmeze turma.
    0 0
  • xzzcsxzc
    ss
    www
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru