"Unicul" Renault Spider din Romania vine la Serres!

De Robert Gherghe
Publicat Sambata, 22.09.2007
Modelul Renault Spider, unicat in Romania, va fi prezent pe circuitul de la Serres Cup.

Singurul exemplar al modelului Renault Spider existent in Romania a fost inscris in competitia romaneasca de automobilism care va avea loc in Grecia.

Conceptul modelului Renault Spider a aparut la inceputul anilor ‘90 in plina campanie de revigorare a Renault, cand se cauta un design inovator, sport, care sa poata sa imbine tipul unei masini de curse cu eleganta si comfortul unei masini de drum.

Spider-ul are o caroserie usoara, din aluminiu, ceea ce ii confera o mare forta de accelerare, facand-o astfel o candidata perfecta pentru cursele auto. Masina este foarte rara, in lume mai gasindu-se doar 7 modele similare.

Posesorul exemplarului Renault Spider din Romania, un pasionat al curselor si al masinilor de acest tip, considera participarea la Serres Cup o provocare cat se poate de incitanta, motiv pentru care a si ales sa fie prezent pe pista.

Merita sa va mai amintim ca niciodata in istoria sportului auto nu s-a mai organizat o competitie 100% romaneasca pe un circuit strain.

Etapa de la Serres reprezinta o etapa pilot ce va consfinti, incepand cu sezonul 2008, infiintarea Campionatului de Viteza pe Circuit si a Campionatului de Accelerare

Va lasam sa admirati cateva fotografii cu superbul exemplar care va fi prezent si pe circuitul de la Serres! 

Comentarii (21)

  • Ce 7 in toata lumea nene? Ca sunt mult mai multe. jurnalistii lui peste ..
    0 0
  • altu`
    Am vazut si unul in Pitesti, albastru ;)
    0 0
  • eu_shadom
    masina
    sooooooooper faina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    0 0
  • interesant
    Daca sunt doar 7 inseamna ca in europa de vest mai sunt 5 ca unu am vazut la Debrecen in Ungaria.....
    0 0
  • inedita
    am mai vazut`o pe B1TV la emisiunea Tuning Show si zicea ala ca poate sa intre in curbe de 45-50 de grade cu 170-180 la ora ...in rest mashina e minunata ..;)
    0 0
  • Da, dar masina aia de la b1 nu e aceeasi cu asta din poze. Deci sunt doua masini in romania, nu una singura.
    0 0
  • 7... din romania?
    numarul pare a fi de Bucuresti :)) Sa speram totusi ca proprietarl e roman. Iar numarul de masini Renault Spider fabricate, conform acestui site e putintel mai mare (desi cam nehotarat): http://www.renaultspider.de
    0 0
  • flaviu
    asha-i baietzi
    is oleak mai multe de 7...cu cateva zeci..poate sute...iar 96-97..data aparatziei..nu e chiar la inceputul anilor 90...putzin mai multa atentzie baietzi...;)
    0 0
  • lebowsky
    numar
    care zicea ca ala e nr de bucuresti???asa arata nr de bucuresti mai nou???
    0 0
  • minciuni
    n-are nr romanesc, nu e pozata in romania...deci de unde pana unde?
    0 0
  • da
    Sunt admirator Renault , dar asta e formidabila! Admiratie !
    0 0
  • e numar din Bucurestiul de peste 30 de ani cand o sa ajungem la nivelui Germaniei.Totusi mi se parea interesant sa fie in articol si numele domnului roman. Ar fi fost mai clar.
    0 0
  • lol
    eu am vazut unul in viena.
    0 0
  • aramis
    doar pe mobile.de sunt vreo 11-12 de vanzare.....si s'a fabricat incepand cu "96...va rog sa va documentati inainte sa scrieti prostii
    0 0
  • modele
    oameni model nu inseamna exemplar.
    pot fi 7 modele similare , iar modelul despre care vorbim sa fie fabricat in 5000 de exemplare .

    deasemenea data de aparitie a conceptului nu e aceeasi cu data de fabricare/vanzarea a primului exemplar (conceptele apar cu cativa ani mai devreme decat modelele de piata)
    Ce facem ? incercam sa gasim un nod in papura si sa discutam cat mai pe langa in loc sa vorbim desprea masini, concursul de la Serres si alte lucruri care sunt intradevar interesante ?
    0 0
  • Drag0s
    SUNT DOAR 7 IN LUME ARE DREPTATE
    sunt doar 7 in lume .... modelul asta nou....:P
    0 0
  • SPIDER ATENTIE AICI !!!!
    -dat fiind faptul ca Romania a intrat in UE de curand, e normal ca sa nu aveti cultura in domeniul masinilor unice, ma refer la cei care au comentat! putini dintre voi stiti ce inseamna o masina supersport! dar si mai putini dintre voi cunosc ca astfel de masini nu numai ca sunt fabricate in serie limitata, dar sunt apoi si tunate la 400-500 CP. Posesorul acestui UNICAT a fost f. modest, nedivulgand faptul ca masina a suferit un mic tuning facut de firma MC LAREN,si ma simt nevoit sa va spun eu deoarece cunosc masina f. bine, masina care deasemenea e inmatriculata RO (in poze era inca neinmatriculata!) pt alte amanunte ID: ro44ro
    0 0
  • spider
    ma puteti cauta sun dan din tg. jiu sa va dat detalii ca ma stiu la masini de curse
    0 0
  • vanzator
    pacaliciul asta ce a publicat minciuna asta sufera rau tare si mai face si tot felul de comentarii la anumite masini care sunt puse la vanzare , fara sa aiba habar ce vorbeste sufera de singuratate si nebagare in seama :)))
    0 0
  • unicul? :)))))) vai de capul tau unde traiesti in jungla? :)))
    0 0
  • - da, masina e unica in romania ! e tunata la maxim, am vazut-o la expozitie si da, intradevar exista putine in lume! si la preturi mari pt ca e pe cale de disparitie. Ce nu stiu baietii de mai sus, ca proiectul a fost facut de Mc Laren si nu de Renault. Renault a cumparat patentul de fabricatie doar. Ea are doar 110 cm de la sol, deci adevarata bomba daca stai bine sa gandesti niciuna nu detine acest record, e doar unul dintre ele...felicitari posesorului !
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru