UP Vittoria - un coupe sport de lux produs în Italia

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 15.12.2011
Compania italiană UP Design va scoate pe piaţă în 2012 un coupe sportiv V8 care va fi produs în serie limitată şi destinată clienţilor cu bani.

După ce italienii de la Vygor au şocat lumea auto cu formele ciudate ale modelului de lux Opera, un alt producător italian de nişă scoate capul din mulţime şi încearcă să agaţe viitori clienţi printr-un supercar interesant. De această dată, însă, formele maşinii sunt promiţătoare, chiar dacă ele nu au fost prezentate decât într-un teaser video.

Producătorul se numeşte oficial UP Design. Numele nu are legătură cu recent lansatul model de oraş al celor de la Volkswagen, denumirea oficială fiind un acronim al numelui lui Umberto Palermo, omul din spatele noii companii din Cizmă. Modelul poartă numele Vittoria şi va fi expus în premieră mondială în cadrul Salonului Auto din Qatar, care va avea loc în 25-28 ianuarie 2012. 

Nu se cunosc încă foarte multe detalii despre noul model, care mai mult ca sigur va împrumuta platforma unui constructor cu nume din industria auto. Ştim doar că vorbim despre un coupe sport cu două locuri cu motor V8 care va fi produs număr limitat de exemplare. Evident, preţul său va fi foarte ridicat, ţintele fiind clienţii cu bani din Orientul Mijlociu.

via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru